bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,009.15 3.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,057.33 2.03%
bnb
BNB (BNB) $ 558.11 2.76%
solana
Solana (SOL) $ 142.54 4.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.507885 4.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477554 7.44%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155592 6.21%

Binance, Bulut Madenciliği Projesini Başlatacak

binance bulut madenciligi projesini baslatacakre

Kripto para borsaları artan rekabet ortamında kendilerini bir adım öteye taşıyacak adımlar atmaya devam ediyor. Özellikle kripto para borsası Binance son dönemde yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiriyor.

Binance, Bulut Madenciliği Projesini Kasım Ayında Başlatacak

Kripto para piyasasındaki düşüş devam ediyor. Bitcoin madencilerini son derece olumsuz etkilemeyi sürdürüyor. Binance, böyle bir ortamda bulut madenciliği ürününü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Binance aldığı bir kararla önümüzdeki ay bulut madenciliği ürününü piyasaya sürerek zor durumdaki madencilik sektörüne yardımcı olmayı planlıyor.

binance bulut madenciligi projesini baslatacake

Binance Pool, geçtiğimiz hafta Bitcoin madencileri için kendi 500 milyon dolarlık borç verme fonunu duyurdu ve aksi takdirde kendi ekipmanlarını satın alıp çalıştıramayacak olan yatırımcıların kripto madenciliği makineleri kiralamasına izin veren bir hizmet olan bulut madenciliğine gireceğini söyledi.

Binance sözcüsü, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Dünyanın en iyi madencilik havuzlarından biri olan Binance Pool, yalnızca bir madencilik havuzu olarak faaliyet göstermekle kalmayacak, aynı zamanda özellikle belirsiz piyasa koşullarında sağlıklı bir endüstri oluşturmaya katkıda bulunma sorumluluğunu da üstlenecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala