bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,931.93 0.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,117.31 0.58%
bnb
BNB (BNB) $ 580.29 0.18%
solana
Solana (SOL) $ 173.53 1.78%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521502 0.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479974 0.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153359 1.01%

Binance, ‘Bicasso’yu Duyurdu

binance tusd basiyor besinci buyuk stablecoin oldu

Kripto para borsası Binance, NFT dünyasına yönelik yeni projesini tanıttı. Borsa, yapay zeka ile NFT üretimi sağlayan Bicasso platformunu kullanıma açtı.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında, “Yapay zeka ile yaratıcı vizyonlarınızı NFT’lere dönüştürebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

binance bicassoyu duyurdu

Binance, Bicasso’yu Kullanıma Açtı

CZ’nin paylaştığı bilgilere göre Bicasso‘nun beta sürümü 10 bin mint ile sınırlı olacak. Bicasso’da yapay zeka kullanılarak NFT üretimi yapılabilecek. Portalda ‘sihirli kelimeler’ ve görsel yükleme bölümü yer alıyor.

CZ’nin paylaşımı kısa sürede binlerce kişi tarafından görüntülendi. Kullanıcılar kendi yarattığı NFT’lerin görsellerini CZ’nin twit’inin altında paylaştı. Sistemde aşırı yüklenmeden kaynaklı sorunların yaşandığı da bildirildi.

Bicasso’nun ilk etapta NFT severler tarafından yoğun ilgi ile karşılandığı söylenebilir. Öte yandan Bicasso’nun dünyaca ünlü ressam Pablo Picasso’yu çağrıştırması da dikkatlerden kaçmadı.

Binance NFT, geçen yıl haftalık 600 bin kullanıcıya ulaşmıştı. Portalda 2,5 milyon NFT listelemesi yapılmıştı. NFT pazarında, doğrulanmış kullanıcıların kendi eserlerini satışa çıkarmasına izin veirlirken, 40 milyon doların üzerinde işlem hacmi yaratılmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala