bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,887.85 2.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,038.54 0.38%
bnb
BNB (BNB) $ 549.32 2.59%
solana
Solana (SOL) $ 137.36 0.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.498008 0.16%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.448832 0.71%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148506 1.03%

Ava Labs ile SK Planet’ten Ortaklık

avax

Avalanche’ın geliştirici Ava Labs, Güney Koreli SK Square’ın şirketi SK Planet ile ortaklık kurdu. Ortaklık kapsamında SK Planet, Güney Kore’de Web3 altyapısı oluşturmak için Avalanche Subnet UPTN’i başlatacak. Ava Labs, iş birliği ile Asya’daki ayak izini genişletecek. Şirket mart ayında Asya bölgesinde üst düzey işe alımlar gerçekleştirmişti.

131231111

Ava Labs, SK Planet ile İş Birliğine Gitti

Ava Labs, Güney Koreli SK Square’ın veri yönetimi platformu SK Planet ile iş birliğine gitti. Veri yönetimi platformu, Avalanche alt ağı üzerinde çok sayıda uygulama başlatmayı planlıyor. Söz konusu uygulamalardan birinin SK Planets’in üyelik ödül programı OK Cashbag olacağı ifade ediliyor. SK Planets’e göre ödül uygulamasının on milyonun üzerinde kullanıcı bulunuyor. SK Planet müşterileri, Web3 cüzdanları, DAO’lar alt ağları kullanabilecek.

Ava Labs CEO’su Emin Gün Sirer, iş birliğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sirer, Ava Labs‘ın Güney Kore’de kullanıcıları ve satıcıları desteklemeye kararlı olduğunu söyledi. Sirer, yeni ortaklığı sadece Güney Kore’nin Web3 iştahını karşılamak için değil aynı zamanda 21. yüzyıl e-ticaretinde inanılmaz bir fırsat olarak gördüklerini ifade etti.

Ava Labs İş Geliştirme Başkan Yardımcısı John Nahas, SK Planet ile yapılan ortaklığın bölgedeki stratejilerinin temel taşlarından biri olacağını belirtti. SK Planet’in ana şirketi SK Square, Güney Koreli telekom devi SK Telecom’dan ayrılmıştı. Geçen hafta Ava Labs ile SK Planet, Koreli geliştiriciler için bir ‘Avalanche Day’ düzenledi.

Avalanche‘ın şu anda geliştirilen ve test aşamasında olan 100’den fazla alt ağı bulunuyor. Alt ağlar, bireylerin ve işletmelerin kendi kullanım durumları için özelleştirilmiş, uygulamaya özel blockchain oluşturmalarına olanak tanıyor. Blockchain şirketi, şubat ayında işletmelerde blockchain benimsenmesini artırmak amacıyla Tencent Cloud ile ortaklık yapmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala