bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,547.03 4.47%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,066.91 3.26%
bnb
BNB (BNB) $ 550.24 2.88%
solana
Solana (SOL) $ 140.27 5.34%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502401 2.16%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455844 2.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151042 2.77%

Ava Labs, Ekibini Genişletmeye Devam Ediyor

ava labs ekibini genisletmeye devam ediyor

Blockchain şirketi Avalanche’ın arkasındaki geliştirici olan Ava Labs, operasyonlarını genişletmek adına yeni işe alımlar yapmaya devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşanan düzenleyici baskıları artmaya devam ederken, Ava Labs, Asya bölgesinde yeni üst düzey işe alımlar gerçekleştirdi.

Ava Labs, Yeni İsimlerle Büyümeye Devam Ediyor

Avalanche’ın arkasındaki geliştirici olan Ava Labs, Amerika Birleşik Devletleri’nde artan ve pek çok kripto şirketini olumsuz etkileyen düzenleyici baskıları sonrasında Asya’daki yönetim ekiplerini genişletme kararı alan en son dijital varlık şirketi oldu.

ava labs ekibini genisletmeye devam ediyor 2

New York merkezli Ava Labs, Güney Kore Kalkınma Bankası’nda eski bir yatırımcı bankacısı olan Justin Kim’i Güney Kore’de Roi Hirata’yı ise Japonya’da başkan olarak işe aldı. Konu hakkında açıklama yapan Justin Kim şu ifadeleri kullandı:

Güney Kore hükümeti, büyük firmaları operasyonel verimsizliklerin üstesinden gelmek ve maliyeti düşürmek için Blockchain teknolojisini kullanmaya teşvik ediyor.

Yeni işe alımlar, Avalanche’ın Asya’da başlatmış olduğu ortaklıkların ardından geldi. Bununla birlikte şirket yeni işe alımlarla bölgedeki varlığını güçlendiren şirketler arasında yer aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala