bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,586.04 0.95%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,292.46 5.08%
bnb
BNB (BNB) $ 601.00 2.47%
solana
Solana (SOL) $ 141.42 3.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518503 0.53%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468587 2.67%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149084 2.97%

Arthur Hayes, Bitcoin’in Düşüşüne Değindi

arthur hayes bitcoinin dususune degindierf

Eski BitMEX CEO’su Arthur Hayes, şubat ayında borsada bir kara para aklama önleme (AML) programını kasten uygulamadığı suçlamalarını kabul etmesi ile gündeme gelmişti. Bunun yanında Arthur Hayes, yaptığı tahminlerle de adından sıkça söz ettiriyor. Son olarak lider kripto para brimi Bitcoin hakkında da açıklamalarda bulundu.

Arthur Hayes, Bitcoin Hakkında Konuştu

Eski BitMEX CEO’su Arthur Hayes, herkesin iflas etmesine değinerek Bitcoin (BTC) için dip bölgenin bulunduğunu belirtti. Eski BitMEX CEO’su Arthur Hayes, dip bölgelerin bulunduğunu savunanlar arasında yer aldı. Hayes, dip bölgelerin bulunduğunu iddia etti ve bunu herkesin batmış olmasına bağladı.

arthur hayes bitcoinin dususune degindifdvdfsv

Eski BitMEX CEO’su Arthur Hayes konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bu kahramanlardan herhangi birinin bilançosuna baktığınızda, üzerinde Bitcoin yok çünkü ne yapıyorlar, Bitcoin’i iflas ederken sattılar, Bitcoin’i iflas etmeden önce dalga sırasında sattılar.

Hatırlatmak gerekirse Terra şirketi, LUNA ve UST çöküşünde nakit akışı sağlamak amacıyla elinde tuttuğu tüm Bitcoin’leri satmıştı. Kripto piyasasına güçlü bir düşüş yaşatan bu işlemin sonunda, toparlanma sürecine geçildi. Ancak sonraki süreçte birçok kripto kuruluşu, hayatta kalabilmek amacıyla rezervlerindeki tüm Bitcoin’leri satmaya başladılar.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala