bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,488.28 0.91%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,152.05 0.51%
bnb
BNB (BNB) $ 608.62 0.42%
solana
Solana (SOL) $ 144.27 1.27%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524348 0.11%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468912 0.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151203 0.97%

Apple, Geliştiricilerin Uygulamaların İçinde NFT Satmasına İzin Verecek

apple gelistiricilerin uygulamalarin icinde nft satmasina izin verecekw

Kripto dünyasında NFT sektörü birçok düzenleyicinin ve yasa koyucuların ilgi odağı haline gelmiş durumda. Son olarak Apple’da NFT sektörü ile yakından ilgilenmeye başladı. Çıkan haberlere göre; Apple, geliştiricilerin oyunların ve uygulamaların içinde NFT satmasına izin vermeye karar verdi.

Apple’dan Geliştiricilerin Uygulamaların İçinde NFT Satmasına Yeşil Işık

NFT hacimlerinin daha geniş kripto pazarıyla birlikte artmasıyla, pazar yeri girişimleri, mallarını satmak için mobil uygulamaları kullanmaktan bir destek kullanabiliyor. Ancak şimdiye kadar çoğu, uygulama içi satın almalarda Apple‘ın yüzde 30’a varan komisyon ücretleri ve değişken kripto varlıklara uygulanması zor olan fiyatlandırma kuralları da dahil olmak üzere bazı engeller görüyor.

apple gelistiricilerin uygulamalarin icinde nft satmasina izin vereceka

Sonuç, NFT pazar yerlerinin bir uygulama aracılığıyla satış yapmayı düşünmemesi. Magic Eden’in kurucu ortağı ve baş teknoloji sorumlusu Sidney Zhang, girişimin Apple’ın komisyonları nedeniyle uygulamasında satın alma ve satma işlevleri sunmaya çalışmadığını söyledi.

Son olarak belirtmek gerekirse Apple şu anda 14.000’in üzerinde AR kit uygulamasına sahip. Şirket geliştirdiği birçok cihaz ile AR teknolojisi entegre etmeye devam ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala