bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,149.92 1.42%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,224.39 2.61%
bnb
BNB (BNB) $ 593.37 1.63%
solana
Solana (SOL) $ 141.20 1.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518342 1.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463626 0.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147247 1.87%

Amazon’un NFT Planları Bir Mail’de Ortaya Çıktı

amazonun nft planlari bir mailde ortaya cikti

Teknoloji devi Amazon’un bir süredir NFT alanında da faaliyet göstermeye başlayacağı iddia ediliyordu. Geçtiğimiz aylarda web3 alanında varlığını güçlendirme için Avalanche ortaklığını duyuran Amazon’un, NFT planları ilk defa bir mailde ortaya çıktı.

Amazon NFT Endüstrisine Giriş Yapmaya Hazırlanıyor

CoinDesk’in haberine göre, CoinDesk’in küresel politika ve düzenleme yönetici editörü Nikhilesh De, resmi bir Amazon hesabından e-ticaret platformunda dijital token’lerin ve bir galerinin varlığını doğrulayan bir e-posta aldı. Habere göre söz konusu e-posta, bir Amazon Prime Video kanal aboneliğinin otomatik olarak yenilenmesinden sonra bir onay olarak Nikhilesh De’ye gönderildi. Haberde ayrıca Nikhilesh De’nin bir NFT satın almadığı ve platformun NFT entegrasyonu hakkında önceden bilgisinin olmadığı belirtildi.

amazonun nft planlari bir mailde ortaya cikti 2

Amazon tarafından iletilen e-posta, şirketin web3 genişleme planlarına ilişkin şirketin içinde çalışmaların olduğunu doğrular nitelikte. Gönderilen mailde ayrıca yeni araçların platformda nerede bulunabileceğine dair bazı ipuçları bulunuyor.

Son olarak Amazon’un bir süredir kendi NFT pazar yerini piyasaya sürme planları yaptığı iddia ediliyordu. Konu hakkında Amazon henüz resmi bir açıklama yapmamış olsa da gönderilen mail, şirketin içinde böyle bir çalışmanın devam ettiğini gösteriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala