bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,723.54 2.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,953.66 3.34%
bnb
BNB (BNB) $ 585.04 0.28%
solana
Solana (SOL) $ 142.49 6.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519554 3.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458337 2.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144184 6.23%

Almanya Merkez Bankası Yetkilisinden DeFi Eleştirisi

Almanya Merkez Bankasi Yetkilisinden DeFi Eleştirisi 2

Kripto para sektörü her ne kadar fiyat bazında dalgalı bir dönemden geçse de sektör açısından hızla büyümeye devam ediyor. Bu büyüme beraberinde düzenleyicilerin de baskını getirmiş bulunuyor. Küresel olarak birçok önemli düzenleyici kripto odaklı çalışmalarını hızlandırırken bir haber de Almanya Merkez Bankası yetkilisinden geldi. Almanya Merkez Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Joachim Wuermeling, kripto varlıklar için düzenleme talep ederken, DeFi‘ı eleştirdi.

Almanya Merkez Bankasi Yetkilisinden DeFi Eleştirisi
. Almanya Merkez Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Joachim Wuermeling

Almanya Merkez Bankası Yetkilisi: DeFi Spekülatörlerin Elinde

Almanya Merkez Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Joachim Wuermeling, DeFi sektörünün spekülatörler için bir oyun alanı olarak tanımlarken, finansal teknoloji yenilikleri için özel küresel bankalar gibi standartların belirlenmesi gerektiğini söyledi. Kurul üyesi, Blockchain tabanlı varlıkların yakın gelecekte bankaları gereksiz hale getirebileceğine dikkat çekerek düzenlemelerin derhal yapılması gerektiğini vurguladı.

Wuermeling, sözlerine kripto varlıkların oldukça speküatif olduklarına dikkat çekerken şunları da kaydetti:

“DeFi çok hızlı bir şekilde büyüyor ve finansın geri kalanı ve ekonomiyle olan bağları da artıyor. Düzenleyici çalışmalarını şu anda tartışmamız gerekiyor. Öyle ki hala aşılması gereken çok fazla engel var”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala