bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,022.03 6.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,677.92 18.92%
bnb
BNB (BNB) $ 598.23 3.84%
solana
Solana (SOL) $ 184.44 6.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.536405 4.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.499509 5.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.163036 7.87%

ADS Coin Nedir?

ADS Coin Nedir

ADS coin, Adshare platformunda kullanılan kripto para olarak ifade edilebilir. Piyasadaki çoğu kripto para projesine göre daha eski nitelikte olan tecrübeli platform kullanıcılarına uzunca bir zamandır hizmetler sunuyor. Kripto para piyasasında uzun süredir bulunan projelerin de ekosistemdeki son trendleri yakından takip ettiğini görüyoruz. Bu projeler metaverse ya da NFT gibi yenilikleri göz ardı etmiyor ve kullanıcılarının bu alanlardaki ihtiyaçlarını da giderici hizmetleri platformlarına ekliyor. Böylesi yenilikler tecrübeli platformlara yeni değerler ve yeni müşteriler kazandırıyor. Adshares, reklamcılık alanında ses getirmeyi başarmış merkezsiz bir ekosistem olarak görülüyor. Bu platformun şimdilerde ise metaverse alanında ihtiyaç duyulan finansal işlemleri sağlayıcı hizmetler verdiği söylenebilir. Adshares kullanıcıların metaverse ekosistemlerinde kiralamalar yapabilmesini sağlıyor. Üstelik bu platform aracılığıyla kullanıcıların blockchain oyunlarında çeşitli işlemler yapabilmesi de mümkün. Tüm bunların yanı sıra ADS coin kullanıcıları NFT sergilerine katılabilecek ya da NFT işlemleri sunan web sayfalarında eylemlerde bulunabilecek.

Okumakta olduğunuz bu yazı boyunca Adshares platformundan ve bu platformun kripto para ekosistemine neler kazandırdığından bahsediyor olacağız. Üstelik burada kullanılan kripto para ADS coin ile ilgili olarak da birtakım ilgi çekici verileri bu yazıda paylaşacağız. Adshares platformunda kripto para kullanıcıları için çok sayıda hizmetin yer aldığını görüyoruz. Bu olanak ve hizmetlerin tüm detaylarına gelim birlikte göz atalım.

ADS coin

ADS Coin Ne Zaman Çıktı?

ADS coin projesi faaliyetlerin bundan yıllar önce başladı. Piyasada bulunan çoğu kripto para projesine göre bu alana erken atılan ADS coin piyasada engin deneyimlere sahip. ADS coin projesi ilk borsa işlemerine 2017 yılında başladı. Adshares platformu merkezi olmayan bir kripto para ağı olarak basitçe tanımlanabilir. ADS coin projesinin arkasındaki fikir, ağı DAO tarzı bir yönetim biçimi ile kendi topluluğuna devretmeye dayanıyor. Adshares platformunda herkes kendi açık kaynaklı blok zinciri araçlarını uygulayarak bir reklam sunucusu oluşturabilir. Bu çığır açan konsept, ADS coin sahiplerinin süreçten kar elde etmelerini sağlıyor. Kripto projeleri bu tamamen merkezsiz ve kripto para ekosistemine fayda sağlayıcı platforma reklam verebiliyor. Bu sayede projeler ihtiyaç duydukları kitlelere oldukça kolay bir şekilde ulaşabilecek.

Sektörde uzun yıllardır hizmet veren Adshares projesinin ekibi platformun web sayfasında şeffaf bir şekilde paylaşılıyor. Ayrıca platformun kullanıcıların istifade etmesi için tasarladığı bir tür tanıtıcı evrak da web kaynaklarında yer alıyor. Leszek Rychlewski ve Jacek Zemlo projenin kurucu ortakları. Bu ikilinin her biri kendi alanlarında uzman olarak tanımlanabilecek niteliklere sahip. Blockchain teknolojisindeki büyük potansiyeli keşfeden bu ikili ortaya bu platformu çıkardı. Bugün Adshares platformu çok sayıda kullanıcıya hizmet veren ve kripto para ekosistemine yardımcı olan bir yapı olarak dikkatleri çekiyor.

ADS Coin Fiyatı Nedir?

ADS coin fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Projenin kullanıcılara detaylı olarak tanıtılması için ekip çeşitli çalışmalar yürütmüş. Kripto para piyasasındaki projeler, platformlarını kullanıcılara ve diğer geliştiricilere tanıtmak için whitepaper olarak da adlandırılan bir dosya hazırlıyor. Bu dosyada platform hakkında gerekli teknik verilere yer veriliyor. Üstelik projenin temel felsefesi ya da hitap ettiği sorunlar gibi veriler de bu dosyada yer alıyor. Bunların yanı sıra platformda kullanılan kripto paraya yönelik çeşitli veriler de bu dosyada bulunuyor. Bu verilere göre ADS coin’ler piyasaya en fazla 38 milyon 758 bin 206 adet arz edilecek. Söz konusu miktarın şimdiye dek yaklaşık %54’ü dolaşıma dahil edilmiş. Bu oran ise neredeyse 21 milyona yakın ADS coin’e karşılık geliyor.

ADS

ADS Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ADS coin [mcryptocoin=”ADS” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. ADS coin fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”VRA” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. ADS coin’in  son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”ADS” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”ADS” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

ADS Coin Kaç Dolar?                               

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ADS coin [mcryptocoin=”ADS” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle ADS coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 4,6 dolarla kaydetti. Bununla birlikte ADS coin yılın en düşük seviyesini ise 0,046 dolarla belirledi.

ADS Coin Nasıl Çalışmaktadır?

ADS coin kripto para piyasasında uzun yıllardır hizmet veren projeler arasında yer alıyor. Proje ilk başladığında henüz metaverse ya da NFT gibi yenilikler bulunmuyordu. Ancak görünüşe bakılırsa ekip değişen şartlara iyi bir şekilde ayak uydurmasını bilmiş. Platformdaki kullanıcılar metaverse alanlarına ulaşabilmenin keyfini sürüyor. Adshares platformu sayesinde kullanıcıların diledikleri metaverse’lerde reklam verebilmelerine imkan veriliyor. Tamamen merkezsiz bir yapıya sahip olan Adshares platformu Ethereum (ETH) ağıyla uyumlu. Üstelik Binance akıllı zinciri ile ETH ağı arasında ADS coin’ler aracılığıyla bir köprü sağlanması da mümkün. Bu bağlantıya Polygon (MATIC) platformunun da dahil edilmesi platformun cazibesini artırıyor.

Adshares ADS coin

ADS Coin Nasıl Satın Alınır?

ADS coin satın almanın öncelikli yöntemi bu kripto paranın kendi ekosistemine dahil olmaktan geçiyor. Burada bulunmadan bu kripto parayı satın almak isteyen kullanıcılar ise çeşitli borsa platformlarını kullanabilirler. PancakeSwap, Uniswap, ApeSwap, QuickSwap, Graviex ya da Changelly Pro gibi isimler ADS coin alım satımına platformunda olanak veren borsalardan. Kullanıcılar ADS coin’ler ile oluşturulmuş çeşitli işlem çiftlerini kullanarak bu kripto paraya sahip olabilirler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala