bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,257.22 3.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,160.20 3.02%
bnb
BNB (BNB) $ 607.32 0.19%
solana
Solana (SOL) $ 147.80 6.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527967 3.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476619 6.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151364 6.51%

Adobe, NFT Girişimleri için Figma’yı Satın Aldı

adobe nft girisimleri icin figmayi satin aldiadd

Son dönemde kripto para sektöründe satın alma işlemleri oldukça yaygınlaştı. Faaliyet alanlarını genişletmek isteyen kripto odaklı şirketler satın alma işlemlerini hızlandırmış durumda. Bu kez yazılım tabanlı tasarım hizmeti veren Adobe, NFT girişimlerini desteklemek ve artırmak için web tasarım uygulaması Figma‘yı satın aldığını açıkladı.

Adobe; resimler, illüstrasyonlar ve video teknik bilgisi gibi mevcut seçeneklerden birkaçını Figma’nın ürünleriyle birleştirmeyi planlıyor.

Adobe, NFT Girişimleri için Figma’yı Satın Aldığını Açıkladı

Adobe, NFT açışmalarına hız kazandırmak amacıyla Figma’yı 20 milyar dolara satın aldı. Söz konusu satın alım ile Adobe, kendi yazılımlarına Figma’nın özelliklerini de eklemeyi planlıyor.

adobe nft girisimleri icin figmayi satin aldiss

Adobe CEO’su Shantanu Narayen, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Adobe ve Figma’nın birleşimi dönüşümsel ve iş birliğine dayalı yaratıcılık vizyonumuzu hızlandıracak.

Figma’nın CEO’su Dylan Field, yaptığı röportajda, iki şirket için “büyük bir potansiyel” ve tasarımcıların bu işbirliğinden elde edebileceği seçenekler olduğunu söyleyerek ortaklık konusunda heyecanlı olduklarını belirtmişti.

Son olarak belirtmek gerekirse Adobe, NFT alanında yeni bir atılım yapmak için Figma’nın tasarım tecrübelerinden faydalanacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala