bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,041.77 0.43%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,532.56 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 608.20 2.99%
solana
Solana (SOL) $ 184.79 1.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.612522 1.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.640479 1.66%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.211605 5.88%

Yükselmesi Beklenen En İyi Kripto Paralar (Sponsorlu)

Yükselmesi Beklenen En İyi Kripto Paralar Sponsorlu

Kripto para piyasası son dönemde oldukça kritik bir dönemden geçiyor. Güncel olarak Bitcoin’in 24,000$’da destek bulması altcoinlerin yükselişe geçeceğine işaret ediyor. Bu makalede sizler siz değerli yatırımcıların merak ettiği yükselmesi beklenen en iyi kripto paralar neler bunları açıklayacağız. 

Kripto paraların piyasalara aykırı bir şekilde davranıp, yukarı veya aşağı yönlü hareketleri genellikle projenin aldığı aksiyonlardan kaynaklanıyor. Gelin 2022 yılında yükselmesi beklenen 6 kripto para birimi ve bu projelere neden yatırım yapmalısınız bunu açıklayalım.

2022’de Yatırım Yapılabilecek 6 Kripto Para Birimi

2022’de birçok kripto öne çıkarken aşağıdaki, 6 proje kendinden söz ettirmeyi başardı.

  1. Tamadoge (TAMA): Altyapısı Güçlü Mizahi Kripto Para Birimi
  2. Battle Infinity: 2022 Yılında Değerlendirebileceğiniz Ön Satış Projesi
  3. Panda Elon (PELON): Yüksek Getiri Sağlayabilecek Proje
  4. Shiba Inu (SHIB): Topluluk Desteği Yüksek Kripto Projesi
  5. Bonuz (BONUZ): Sosyal Medya İle İlgili Kripto Ön Satış Projesi
  6. EstateX (ESX): Gayrimenkul ile ilgili kripto ön satışı

Gelin yukarıda yer alan projeleri dikkatli bir şekilde inceleyerek hem sektöre hem de yatırımcılarına neler vaad ettiğini öğrenelim.

Yükselmesi Beklenen En İyi Kripto Paralar (Sponsorlu)

Ethereum’un ERC-20 standartlarına sahip platformun yerel tokeni TAMA, 2022 yılında yatırım yapabileceğiniz en iyi kripto para birimidir. Ön satışı 4 – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Tamadoge (TAMA), ön satış sonrası halka açık satışları 1 – 30 Eylül 2022 arasında gerçekleştirmeyi planlıyor. Çoğu başarılı projenin altyapısında olduğu gibi arzı sınırlı olan Tamadoge (TAMA), 1 milyar TAMA tokenini ön satışa ayırdı. Bu arada toplam token arzının 2 milyar TAMA olduğunu da belirtelim.

Bunlara ek olarak projenin tokenomisi ise şu şekilde belirlenmiş durumda:

  • Ön satış için ayrılan token yüzdesi: %50
  • 10 yıllık dönemde kilidi açılacak olan kısmın oranı: %30
  • Borsalara ayrılan token oranı: %20

Metaverse odaklı çalışmalarını genişletmek isteyen bu başarılı projenin ekibi, 2023’ün ilk çeyreğinde NFT’lerini 3D modeller yoluyla metaverse’e taşımayı planlıyor. 2023’ün 3. çeyreğinde ise kendi artırılmış gerçeklik uygulamasını piyasaya sürme hedefi ile geliştirdiği teknolojiler ile uygulamayı da birbirine entegre etme hedefleri bulunuyor.

>>> Tamadoge Satın Al<<<

image 1

Tamadoge (TAMA) Nasıl Alınır?

Bir yatırımcı olarak kripto para sektöründe yeniyseniz, ilgili kripto para biriminin ön satışına katılma işlemi size zor gelebiliyor olabilir. Bu noktada projeler ön satışa nasıl katılabileceğinizi en ince ayrıntısına kadar yatırımcılarına açıklamaya çalışır. Tamadoge da benzer bir şekilde satın alımların nasıl yapılabileceğine dair bir rehber yayımladı. Paylaşılan rehberi incelediğimizde ilk aşamada bir kripto cüzdanına sahip olmanız gerektiğini söyleyebiliriz. Şahsi önerimiz MetaMask ya da Trust Wallet kullanmanız yönünde. 

Bir sonraki adımda alışık olduğumuz üzere platform ile cüzdanı bağlıyor ve entegrasyonun tamamlanmasını sağlıyoruz. Mobil cüzdan kullanan kullanıcılar ise cüzdan bağlantısını seçerek aynı işlemleri gerçekleştirebilir. 

Bu noktada platformda TAMA almak isteyen yatırımcılara üç farklı seçenek sunuluyor. Bunlar;

  • Kart ile ETH alıp ardından TAMA tokenini satın alabilirsiniz
  • ETH ile doğrudan TAMA satın alabilirsiniz
  • USDT kullanarak TAMA tokenini satın alabilirsiniz.

Bu noktada fark ettiğiniz üzere TAMA’yı ETH ya da USDT kullanarak satın alabilirsiniz. Satın alımı gerçekleştirdikten sonra tek yapmanız gereken ön satışın bitmesini beklemek. Ön satış bittiği zaman belirlenen platform üzerinden TAMA satışa çıkar ve satış işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Son olarak projenin akıllı sözleşmelerinin Solid Proof’un denetiminden geçtiğini açıkladığını da altını çizelim. Bilmeyenler için bu denetimden geçmiş olması projenin güvenilir ve yatırım için değerlendirebilir olduğunu açıklıyor.

Ön satıştan Tamadoge (TAMA) satın alın: https://buy.tamadoge.io/ 

2. Battle Infinity – 2022 Yılında Değerlendirebileceğiniz Ön Satış Projesi

NFT ve metaverse ikilisi geçtiğimiz 1 yıl içerisinde kripto sektörünü kasıp kavurdu. Bu iki sektör günümüzde aktif olarak milyarlarca dolarlık bir hacme sahip. Üretkenlik konusunda şirketlerin özgürlüğüne özgürlük katan bu sektörler, yeni projeler ile daha da büyümeye devam ediyor. Battle Infinity de bu projelerden biri. Proje, NFT’leri Oyna Kazan (P2E) ve metaverse ile bir araya getirerek yatırımcılarının dikkatini çekmeyi başarıyor.

Özellikle küresel piyasalara açılmayı hedefleyen Battle Infinity, ön satışın sona ermesiyle yatırımcılarına yüksek kazanç getireceğini umuyoruz. 

Projenin Yerel Tokeni IBAT Ön Satışta Tükendi 

NFT ve metaverse projelerinin çoğunda olmayan ama Battle Infinity’de olan en büyük yenilik, projenin hem iç dinamiklerinde önemli rol oynaması hem de yatırımcılarına yatırım fırsatı sunarken kendini finanse etmesine olanak sağlıyor olmasıdır. Bu noktada ön satışlar projelerin gelişimi ve prestiji açısından oldukça önemli. Battle Infinity’nin yerel tokeni IBAT’ın ön satışı 11 Temmuz 2022 günü başladı. Normalde 90 gün olacak şekilde planlanan bu ön satış, yaşanan yoğun ilgi nedeniyle kısa sürede ‘sold out’ yani tükendi.

Yatırımcıların 1 BNB karşılığında 166.666,66 IBAT satın aldığı ön satışta, 5,22 milyon dolar değerinde 16530,67 BNB toplandı. Tabii bu, IBAT’in sadece ön satış için geçerli olan fiyatıydı. 

Herkese açık bir şekilde piyasaya sürüldüğü zaman satın almak için resmi internet sayfasını takip edebilirsiniz: https://battleinfinity.io/

Şimdi de listedeki diğer yükselmesi beklenen en iyi kripto paralar hakkında detaylı bilgi verelim.

3. Panda Elon – Yüksek Getiri Sağlayabilecek Proje

Mizahi kripto para birimleri sektörde en öne çıkan ilgi duyulan kripto para türlerinden biri. Panda Elon (PELON) yeni ortaya çıkan ama potansiyeli yüksek olan kripto para birimlerinden biridir. 1 milyar PELON’luk arza sahip olan bu proje, Binance Smart Chain üzerinde yer alıyor. Adı tahmin edileceği üzere Tesla’nın CEO’su Elon Musk’tan alan proje, henüz esas odaklandığı konu kısmında çok bilgi vermiyor. 

Daha oldukça yeni bir proje olması sebebiyle bu anlaşılabilir bir durumdur. Proje eğer sosyal medya hesaplarında aktif olmaya ve yeni işbirlikleri duyurmaya devam ederse yatırımcılarına iyi bir kazanç getireceğini umuyoruz.

4. Shiba Inu (SHIB): Topluluk Desteği Yüksek Kripto Projesi

Listemizde yer alan bir diğer mizahi kripto para birimi popüler Shiba Inu’dur. CoinMarketCap verilerine göre daha üst sıralarda yer alan Dogecoin yerine neden Shiba Inu’nun listede yer aldığını açıklayarak başlayalım.

Shiba Inu, Dogecoin gibi geçmişte yüksek kazançlar elde etti fakat gerek altyapı gerekse topluluk desteği açısından DOGE’den daha başarılıdır. Fiyat açısından da oldukça uygun olan SHIB, başta en popüler yayın platformu Twitch olmak üzere birçok platform tarafından ödeme yöntemi olarak kullanılıyor. Hal böyle olunca Shiba Inu fiyatında bir yükselişin kaçınılmaz olduğunu düşünüyoruz.

5. Bonuz: Sosyal Medya ile ilgili Kripto Ön Satış Projesi

Kripto ve Blockchain tabanlı projelerinin sınırı yok desek abartmış olmayız. Son dönemde popüler olan sosyal medya odaklı projelerden bir  diğeri Bonuz, içerik üreticilerinin kendi tokenlerini oluşturmalarına olanak tanıyor.

Takipçiler takip ettikleri kişilerin tokenlerini alarak sevdiği içerik üreticilere destek olma fırsatı kazanır. İlk gelişim aşamasında sadece şirketlere, influencerlara ve ünlülere odaklanan bu proje, operasyonları için BONUZ tokenine güveniyor. Bir BEP-20 tokeni olan BONUZ, arz dengesi ile deflasyonist bir token olduğunu söyleyebiliriz. Bu da onu yakım işlemleri ile arz kıtlığı kaynaklı fiyat artışı ile stratejik bir konuma getiriyor.

6. EstateX – Gayrimenkul ile İlgili Kripto Ön satışı

Yükselmesi beklenen en iyi kripto paralar arasında yer alan bir diğer kripto para birimi ESX’dir. Kripto ve gayrimenkul arasındaki bir köprü görevi gören bu proje, gayrimenkul yatırımını herkese açmak bir şekilde sunan platform olmak istiyor. Yatırımcılar platform üzerinden belirli bir gayrimenkulün bir bölümünü satın alabiliyor. Projede kullanılan yerel token ESX’in toplam arzı ise 12,6 milyar dolar olarak belirlenmiş. Bu arzın yüzde 10’u ise ön satışla yatırımcılarını bekliyor.

Benzeri görülmemiş bir proje olduğundan, yatırım yapmak her ne kadar riskli olsa da potansiyelinin yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala