bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,497.74 1.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,009.29 1.36%
bnb
BNB (BNB) $ 585.40 0.65%
solana
Solana (SOL) $ 146.95 3.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527194 2.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463615 3.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148892 3.08%

XRP destekçisi avukattan SEC açıklaması

xrp destekcisi avukattan sec aciklamasi

Kripto para dünyasının önemli bir avukatı ve XRP yanlısı John Deaton, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) kripto sektörüne yönelik eylemlerinin, yatırımcıların korunması yerine kurumsal kapitalizmi savunduğunu iddia etti. Deaton, SEC’in Coinbase ve Ripple’a karşı yürüttüğü faaliyetlerle özel olarak ilgilenerek, düzenleyici organın önceliklerinin yanlış yerlere kaydığını savundu.

SEC’in Kripto Düzenlemeleri, Yenilikleri ve Endüstri Büyümesini Engelleyebilir

XRP destekçisi avukat John Deaton, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) kripto para sektörüne yönelik aldığı tedbirlerin, yatırımcıların korunmasını öncelikli hale getirmek yerine, kurumsal kapitalizmi savunma amacı taşıdığını ileri sürdü.

Deaton, SEC’in Coinbase ve Ripple üzerinde yoğunlaşan eylemlerini özellikle eleştirdi ve bunları kripto paralara saldırı olarak nitelendirdi. Avukat, açıklamalarında, akredite edilmiş yatırımcılarla ilgili kurallar, SEC’in kripto paraları nasıl düzenlediği ve Ripple davasında perakende yatırımcılara yönelik yaklaşımı gibi konulara dikkat çekti.

Deaton, X (eski adıyla Twitter) hesabında, ABD’nin gerçek anlamda bir kapitalist sistemden ziyade bir kurumsal kapitalist sistem içerisinde işlediği görüşünü belirtti. Argümanını pekiştirmek için, şimdiki finansal durumun çeşitli unsurlarını vurguladı.

Son olarak avukat, SEC’in Bölüm 5 davalarına yeterince kaynak ayırmaması ve kripto dünyasındaki sahtekarlıklarla mücadele etmek yerine ikincil piyasaları hedef almasının, önceliklerin yanlış belirlendiğini ortaya koyduğunu belirtti. Bununla birlikte Deaton mevcut yaklaşımın potansiyel olarak yenilikleri boğabileceğini ve yükselen kripto para birimi sektörünün büyümesini kısıtlayabileceğini savundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala