bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,475.47 4.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,047.73 2.66%
bnb
BNB (BNB) $ 574.54 2.73%
solana
Solana (SOL) $ 142.07 4.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522941 1.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462388 1.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.137906 6.11%

Wyoming, kripto alanında yeni bir yönetici arıyor

wyoming kripto alaninda yeni bir yonetici ariyor

Kripto paraların yükselişi ve stabil jetonların popülerliği, ABD’nin Wyoming eyaletini bu alanda liderlik rolüne itiyor. Wyoming Stable Token Commission, dijital dünyanın sınırlarını genişletme ve eyaleti bir “stable token” merkezi haline getirme görevini üstlenecek bir icra direktörü arıyor.

Wyoming’de “Stable Token” Devrimi

Wyoming Stable Token Commission, eyaletin “stable token” girişimlerini yönetecek bir yönetici direktör aramaya başladı. Bu Komisyon, Mart ayında kuruldu ve “stable token” yani değeri bir dolar karşılığı olan dijital para birimleri oluşturmak için görevlendirildi. Hükümetin internet sitesine göre, bu dijital jetonların satışından elde edilen fonlar, “sadece ABD hazine bonolarına yatırılacak” bir güven hesabında tutulacak.

Yönetici direktör, 20 Temmuz’da yayınlanan bir iş ilanına göre, düzenleyici analiz, muhasebe ve pazarlama gibi alanları içeren bir “stable token” planını hayata geçirecek. İlandaki detaylar ise şöyle:

Adaylar, Wyoming yasama süreci ve kilit paydaşlara aşinalık yanında Blockchain endüstrisindeki bağlantıları ve uzmanlıkları da getirecekler.

Son olarak bu pozisyon için 150.000 dolarlık bir maaş belirlendi ve görev yerinin Cheyenne ya da Laramie olacağı belirtildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala