bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,728.07 1.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,320.83 2.18%
bnb
BNB (BNB) $ 603.91 1.82%
solana
Solana (SOL) $ 142.83 1.45%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51894 0.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469799 1.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150108 1.53%

Warner Music, Blockchain Oyun Geliştiricisi ile Ortaklık Kurdu

Warner Music Blokchain Oyun Geliştiricisi ile Ortaklik Kurdu

Warner Music, Blockchain teknolojisi üzerinde çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Hatırlarsanız kısa bir süre önce NFT müzikleri için OneOf ile ortaklık kurmuştu. Son olarak şirket Blockchain oyun geliştiricisi Splinterlands ile bir ortaklık kurdu.

warner music the sandboxta metaverse konserleri planliyor

Warner Music, Blokchain Oyun Geliştiricisi ile İş Birliği Yapacak

2018’de kurulan Splinterlands, fantezi temalı koleksiyon kart oyununun ile popüler Blockchain oyun yapımcılarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. Şirketin ilk büyük müzik ortağı olan Warner Music ise Blockchain alanına oldukça ilgi duyan dev şirketlerden birisi. Bu iki şirketin ortaklığı ile birlikte WMG sanatçıları, uygulamayı kullanarak mobil uyumlu, atari tarzı oyunlar yaratabilecekler. 

Konuyla alakalı olarak konuşan WMG’nin İş Geliştirme Bölüm Başkanı Oana Ruxandra şu ifadelere yer verdi:

“P2E oyunlarıyla ilgili fırsatların ne kadar büyük olduğunu küçümseyebileceğimizi sanmıyorum. Özel token’lı oyunlar oluşturmak için Splinterlands ile ortaklık kurarak, fandom ve topluluğun rolünü yükseltirken, alana ilgi duyan sanatçılarımız için yeni gelir akışlarının kilidini açacağız.”

Son olarak geçtiğimiz yıl şirket,  avatarlar yaratmak ve WMG sanatçıları için NFT ürünleri yaratmak için Genies ile de çalışmıştı. Ek olarak geçtğimiz ay WMG , dijital koleksiyon platformu Blockparty  ile de ortaklık kurdu .

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala