bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,184.20 1.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,070.93 0.18%
bnb
BNB (BNB) $ 557.61 1.43%
solana
Solana (SOL) $ 145.89 4.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501526 0.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468969 3.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151686 1.07%

VeChain (VET) Kaç Dolar?

VeChain VET Nedir Nasil Isler Ortaklari Kimlerdir


1 Vechain ne kadar? 1 Vechain kaç dolar? 1 VET kaç USD‘ye karşılık geliyor? Anlık VET fiyat bilgisine ve VeChain ile ilgili detaylı verilerle anlık olarak bu sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz.

VEC Grafiği

 

VEC/USD Fiyat Dönüştürücü


VeChain Nedir?

VeChain (VET), tedarik zinciri yönetimi ve işletme süreçlerini geliştiren blockchain çözümüdür. Amacı, karmaşık tedarik zincirleri arasındaki bilgi aktarımını dağıtık defter teknolojisi ile gerçekleştirmektir.

VeChain’in Özellikleri Nelerdir?

İlk olarak tedarik zinciri çözümü sunan VeChain, zaman içinde kendi ağını oluşturup diğer alanlara doğru kaymayı başardı. Özellikle lüks sektörü için ürünlerin kontrolü hakkında çözüm sunmaları sayesinde birçok lüks segment markanın iş birliği imzalaması sayesinde blockchain alanında popülerliğe erişti.

VeChain (VET) Nasıl Satın Alınır?

VeChain satın almak için, ilk olarak kripto para borsasında hesap açmanız gerekir. Ardından hesap açtıktan sonra kimlik doğrulama işlemleri yapmanız gerekir. Eğer doğrulama işlemlerindeki adımların tamamı yerine getirilirse kolayca VeChain alım satımı gerçekleştirebilirsiniz.

ABD Doları ile VeChain (VET) Alma

ABD Doları ile VeChain’i Binance.US ve Bitfinex üzerinden alabilirsiniz.

  • Kullandığınız kripto para borsasında “Kripto Al” bölümüne gidin.
  • Kripto para olarak VeChain (VET) ve para birimi olarak ABD Doları’nı (USD) seçin.
  • Kredi kartı numarası ve istenilen ödeme bilgilerini eksiksiz girin.
  • İşlemi onaylayın ve sonraki aşamaya geçin
  • Bu aşamada banka size bir kod verecektir. Bu kodu doğru girdiğiniz takdirde tüm işlemleriniz tamamlanmış gözükür.
  • Eğer banka ödeme detaylarını onaylarsa satın aldığınız VEC’ler borsadaki cüzdanınıza aktarılacaktır.

Ama kripto para borsalarında kredi kartı işlemleri yüksek komisyon içerir ve bankalar herhangi bir nedenden dolayı ödemeyi reddedebilir. Ayrıca kredi kartı ödemelerinin ABD Doları ile gerçekleşmesi ve uluslararası ödemelere açık olması gerekir.

Üçüncü Parti Ödeme Yöntemleriyle VeChain (VET) Satın Alma

  1. Borsanın USD ile kabul ettiği ödeme araçlarından birini seçin.
  2. Borsanın seçtiği üçüncü parti ödeme aracında hesabınızı oluşturun.
  3. Ardından banka hesabınızdan üçüncü parti hesabınıza ve sonrasında borsa hesabınıza aktarma işlemi gerçekleştirin.
  4. Sonrasında yatırdığınız para ile borsalarda VET alımı yapabilirsiniz.

Üçüncü parti uygulamaları, size hem düşük komisyon ücreti ödemenizi sağlar hem de kolayca nakit transferleri sağlayarak kripto para alımınızı kolaylaştırır. Bu sayede kredi kartı işlemleri gerçekleştirmenize gerek kalmaz. Ayrıca üçüncü parti uygulamalarında para yatırma işlemlerinizin reddedilme olasılığı yoktur. Son olarak, fonlarınızın SWIFT kodu ile aktarılması gerekir ki bu işlem birkaç gün sürebilir.

EFT/Havale İşlemleri ile VET Satın Alma

EFT/Havale işlemleri aracılığıyla VET satın almak için, ilk olarak borsaların para aktarma sekmesine gitmeniz gerekir. Ardından bankadaki USD hesabınızı tanıttıktan sonra borsa hesabınıza fon aktarmanız gerekir. Fonlarınızı aktarma tamamlandıktan sonra borsalar üzerinden alım gerçekleştirebilirsiniz. Fonlar aktarıldıktan sonra banka ve borsa size bilgilendirme maili yollar. Bilgilendirme mailini aldıktan sonra VET token’larını satın alabilirsiniz. Ama bu sürede banka ve USD hesabındaki SWIFT kodunu kullanıp, fonlarınızın Fedwire üzerinden gerçekleşmesi gerekir.

VeChain Satın Almak İsteyenlerin Bilmesi Gerekenler

VeChain, kim tarafından kuruldu?

VeChain, Louis Vuitton China’nın eski CIO’su Sunny Lu taradından bulundu.

VeChain fiyatı neye göre belirleniyor?

VeChain fiyatı, VeChain protokolündeki gelişmeler, tedarik zinciri alanındaki gelişmeler ve kripto para piyasasındaki gelişmelere göre belirlenir.

VeChain nasıl üretiliyor? VeChain nasıl kazanılır?

VeChain üretimi, VeChain ağındaki staking işlemleri aracılığıyla gerçekleşir.

VeChain kazanmak için kripto para borsalarında alım satım işlemleri, stake ettirme ve ödemeleri VET olarak almanız gerekir. Ödemeleri VeChain olarak almak için, VET’i destekleyen online cüzdan hesabı açıp adreslerinizi paylaşmanız gerekir. Borsalarda ise, kripto para işlemleri üzerinden VET miktarınızı artırabilirsiniz. Borsalarda VET kazanmak için ilk olarak VET satın alıp yükseldiği zaman satıp düştüğü zaman aldıktan sonra elinizdeki VET’leri artırabilirsiniz. Diğer bir yöntem ise Algorand ağında stake ettirme işlemleri olarak yorumlanabilir. Stake ettirmek için ise cüzdanınızı bağlayıp elinizdeki VET’leri stake ettirmeniz gerekir.

VEC (VEC) almak için en az kaç ABD Doları gerekir?

Kripto para borsaları, VET almak için herhangi bir üst sınır koymaz. Ama borsalar, komisyon oranları, likidite sağlama ve karlılıklarına göre koyacağı miktarlar değişkenlik gösterebilir. Bu yüzden herhangi bir borsada hesap açmadan önce minimum yatırma gereksinimlerine bakmanızı öneririz. Ama borsalar, birim başına kripto para fiyatı düşük olan coin’ler için en az 10 dolarlık satın almanızı ister.

VeChain’lerimi hemen satıp paraya çevirebilir miyim?

Kripto para borsalarında VET’lerinizi satıp kolayca paraya çevirebilirsiniz. Bunun için al-sat kısmına tıklayıp VeChain satış emrini verdikten sonra istediğiniz para birimine çevirebilirsiniz. Sattıktan sonra ise borsanızdaki fonlarınızı banka hesabınıza iletebilirsiniz.

Satın aldığım VeChain’lerimi nasıl saklayacağım?

VET’lerinizi borsa hesaplarınızda, online cüzdanlarda veya soğuk cüzdanlarda saklayabilirsiniz. Eğer çok sık alım satım işlemi yapacaksanız, borsada tutmanız en iyi seçenek olacaktır. Satın aldığınız VET’lerinizi VeChain cüzdanlarında tutabilirsiniz.

VeChain ile ilgili en son gelişmeleri nasıl takip edebilirim?

VeChain ile ilgili son dakika gelişmelerini, kripto para haberlerini BTCHaber üzerinden takip edebilirsiniz.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Bu sayfadaki veriler, kripto para veri sağlayıcısı Coingecko tarafından sağlanmaktadır. Veriler gecikmeli olabilir. BTCHaber.com Coingecko tarafından sağlanan verilerin doğruluğunu kontrol etmez ve bu konudaki her türlü yükümlülüğü reddeder.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Ata Tekeli

İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünde okuyan Ata Tekeli, teknoloji hakkında yazmaya 2 sene önce başladı. İlk olarak teknoloji haberleri üzerinden çalışmalarını yürüterek kariyerine başlasa da zaman içerisinde blockchain ve kripto varlık alanlarına girdikten sonra ilk olarak blockchain haberleri sonrasında da rehber editörlüğü işlerini yürütüyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala