bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,512.75 2.67%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,971.52 2.12%
bnb
BNB (BNB) $ 599.78 1.87%
solana
Solana (SOL) $ 145.00 0.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.505185 0.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.446973 1.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144497 2.65%

Türkiye’de ve Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 22 – 28 Ekim

Türkiyede ve Dünyada Haftanin Trend Coinleri 22 28 Ekim

Kripto para piyasası dalgalı bir dönemden geçiyor. Hemen hemen her gün yeni bir düzenleme haberi gelirken, piyasalardaki fiyatlar da oldukça dalgalanmış durumda. Diğer taraftan lider kripto Bitcoin‘in (BTC) 20.000 dolar bandında takılı kalması da altcoin’leri etkilemiş durumda. Ancak bazı kripto paralar trend olmayı sürdürüyor. Gelin CoinGecko‘nun hazırladığı haftanın trendleri listesini birlikte inceleyelim.

Türkiye’de Haftanın Trend Coinleri! 22 – 28 Ekim

Kripto piyasalarında bu haftanın ne öne çıkan kripto parası şüphesiz Klaytn (KLAY) oldu. Hafta içerisinde KLAY coin’inde yaşadığı hızlı yükseliş sonrası dikkatleri üzerine çekmeyi başaran proje, devamında bu yükseliş sinyalini sürdürmeyi başardı. Bunun üzerine anlık düşüşler yaşasa da fiyatını haftanın yüzde 35 üzerinde kapatmayı başardı. Doğal olarak bu durum Klaytn’ı CoinGecko’nun listesinde ilk sıraya yükseltmeyi başardı.

Haftanın en tren ikinci kripto parası ise listelerde sık sık görmeye alışık olduğumuz Bone ShibaSwap yer aldı. Sıklıkla proje topluluğu ile etkileşime geçen geliştiriciler, bu etkiyi trendler listesinden düşmeyerek alıyor. Listenin 3. sırasında ise pek görmeye alışık olmadığımız Vita Inu yer alıyor. Proje hızlı bir şekilde oluşturduğu topluluk ile birlikte trendler listesine girmeyi başardı ancak aynı gücü fiyat kısmında söylemek ne yazık ki güç.

Listenin 4. sırasında ise Terra Luna Classic yer aldı. Listenin devamı ise şu şekilde: Illuvium, TerraClassicUSD ve STEPN.

Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 22 – 28 Ekim

Dünyanın da trendler listesinde Aptos bir kez daha ilk sıraya girmeyi başardı. Projenin oldukça başarılı bir çıkış yapması, yatırımcıları da kendisine çekti. Hatta proje öyle bir bilinirliğe ulaştı ki isim benzerliği sebebiyle başka bir projenin yerel token’ının fiyatınına artmasına neden oldu. Listenin devamında ikinci sırada DogeChain yer aldı. Projenin Dogecoin ile olan benzerliğinin yanı sıra topluluk desteği de ikinci sıraya yükselmesine yardımcı oldu.

Listenin 3. sırasında Evmos ve 4. sırasında Gains Network yer aldı. Listenin devamı ise şu şekilde: Optimism, Stargate Finance, Polygon, GMX ve Morpheus Network.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala