bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,654.86 0.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,243.56 1.62%
bnb
BNB (BNB) $ 606.00 0.17%
solana
Solana (SOL) $ 156.60 0.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.548294 0.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.501191 1.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.163077 2.41%

TrueFeedBack (TFBX) Coin Nedir?

TrueFeedBack şirketlerin, akademisyenlerin veya herhangi birinin anket oluşturup TrueFeedBack kullanarak kullanıcılara ulaşabileceği ve onları teşvik edebileceği bir anket platformudur. Buna ek olarak şirketler veya markalar TrueFeedBack platformunda istedikleri lokasyonda gizli müşteriler bulabilecek veya hazine avı benzeri etkinlikler düzenleyebilecekler.

TrueFeedBack’i SurveyMonkey veya Google Survey veya diğer ödül uygulamalarından ayıran şey, kullanıcıların anonimliği olacak. TrueFeedBack platformu, kullanıcıların kimliği hakkında herhangi bir bilgi toplamaz ve teşvikler TrueFeedBack toleni (TFBX) olarak dağıtılır. Böylece kullanıcılar anketlere katılabilir ve onlardan teşvik kazanabilirken anonimliklerinin tadını çıkaracaklar.

TrueFeedBack’in (TFBX) Hedefi Nedir?

İnsanların fikir ve düşünceleri, bireysel olarak değil, kümülatif olarak günümüz dünyasını şekillendirmektedir. Bu nedenle, karar vericilerin insanların nasıl düşündüklerini daha iyi anlamaları gerekir. İnsanların düşüncelerini içgüdülerine veya çevrelerindeki insanlara göre öznel olarak anlamaya çalışırlarsa, bu onlara pahalıya mal olur çünkü insanların nasıl düşündüklerini gerçekten anlayamazlar. Yine de, pratikte imkansız olduğu için karar vermek için milyonlarca insanla konuşamazlar. Anketlerin yapılmasının nedenlerinden biri de bu durumdur.

Screenshot 1 2

Anketler, karar vericilerin nispeten küçük bir grup bireyi araştırarak kalabalığın nasıl düşündüğünü anlamalarına yardımcı olur. Başka bir deyişle, anketler, istatistik sanatını kullanarak az sayıda bireyle odak gruplarının düşüncelerini daha iyi anlamayı amaçlar.

Anketler mutlaka doğru sonuçları vermez. Bir anketin başarısını belirleyen birçok faktör vardır. Her şeyden önce iyi hazırlanmalı ve odak grubun düşüncelerini yansıtacak şekilde katılımcılar özenle seçilmelidir. Ayrıca insanların anket sorularına dürüstçe cevap vermeleri sağlanmalıdır. Ayrıca, doğru sonuçları çıkarmak için dikkatlice analiz edilmelidir. Bir anketin başarısı için daha fazla faktör eklenebilir, ancak fazlalığı önlemek için bu makale kapsamında burada yapılmayacaktır. Yukarıda da bahsedildiği gibi anketler doğru kullanıldığında çok şey anlatabilir. Bir şirket piyasayı şu şekilde analiz edebilir:

Bir sonraki ürününün başarılı olup olmayacağını anlamak veya bir seçim adayının daha fazla oy almak için ne yapılması gerektiğini analiz edebilmesi veya anketler bilimsel bir çalışmanın tarihini test etmek için kullanılabilir. Oldukça önemli olduklarından, anketler için kullanım örnekleri kolayca artırılabilir.

TrueFeedBack’in Sunduğu Çözüm

Anketler çevrimiçi, fiziksel veya telefonla yapılabilir. Fiziksel anketler, katılımcılar tarafından doldurulacak soru soran veya formları teslim eden biri tarafından yapılır. Bu geleneksel yöntemin çevrimiçi anketlere göre bazı avantajları vardır; ancak daha pahalı, daha az erişilebilir ve analiz edilmesi daha zordur ve insanlar soruları tek başlarına yanıtlamak kadar özgür hissetmeyebilirler.

Telefonla yapılan anketlerin fiziki anketlere göre bazı avantajları vardır, ancak kişiler kimlikleri bilindiği için gerçek düşüncelerini saklama eğilimindedir ve telefonda pek rahat değildirler. Yine, çevrimiçi anketlere kıyasla daha pahalıdırlar. Bu nedenle, çevrimiçi anketler, kullanım kolaylığı, düşük maliyeti ve daha fazla kişiye erişilebilirliği nedeniyle her geçen gün daha popüler hale geliyor. Ancak, çevrimiçi anketlerin bazı dezavantajları da vardır.

Birçoğu internette anonim olduklarına inandığından, insanlar çevrimiçi anketlerde nispeten daha rahat hissedebilirler. Bu, katılımcılardan herhangi bir bilgi toplamayan çevrimiçi anketler için geçerli olabilir, ancak bu tür anketler katılımcıları ödüllendiremez. Bu tür anketlerin tek dezavantajı bu değildir; bu tür anketler herhangi bir şekilde düzenlenmediği için pek inandırıcı değildir. Bu anketler amatörler veya ciddi sonuçlar beklemeyen eğlenceli anketler için daha uygundur.

Çevrimiçi anketler, katılımcıları teşvik etmek ve kendilerini anonim hissetmelerini sağlamak için daha uygundur. Ancak, katılımcıların para çekmek veya hediye/ödülü almak için anket platformuna kimliğini açıklamak. Kullanıcının yaptığı her hareket platformda kayıt altına alınabildiğinden, kimlik paylaşımı anket platformunda bir güven sorununu da beraberinde getiriyor. Bu, platformun kullanıcıların anketlere verdiği yanıtları bulmasını ve bu bilgileri kullanıcının rızası olmadan bazı amaçlarla kullanmasını sağlar.

Son zamanlarda veri sızıntısı ile ilgili oldukça fazla sorun rapor edildi. Gelecekte, kullanıcılar kişisel bilgilerinin güvende olduğundan ve cevaplarının rızaları olmadan diğer taraflara sızdırılmayacağından %100 emin olmalıdır.

TrueFeedBack platformu, bu sorunların üstesinden gelmek ve anket oluşturucuların daha doğru sonuçlar almasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Bunu yapabilmek için önce anonimlik sorununu çözmek gerekiyor ki katılımcılardan en objektif cevapları alabilsin. TrueFeedBack ekibi blockchain teknolojisini kullanmanın bu sorun için harika bir çözüm olduğuna karar verdi.

Screenshot 2 1

TrueFeedBack Nasıl Çalışır?

Kullanıcıların sisteme kayıt olabilmeleri için sadece bir e-posta adresi ve bir ERC20 cüzdan (MyEtherWallet, Trust Wallet vb.) adresi vermeleri yeterlidir. Bir ERC20 adresi rakamlardan ve harflerden oluşur, bu nedenle kullanıcı hakkında herhangi bir bilgi içermez. Bazıları, kullanıcıların e-posta adreslerinin toplanmasına itiraz edebilir, ancak kullanıcılar, kimlikleri hakkında bilgi içeren bir e-posta adresi vermek zorunda değildir. TrueFeedBack platformunun e-posta bilgisi istemesinin iki nedeni vardır; ilki, bir kullanıcının bot olmadığını doğrulamak için kullanılması ve ikincisi, bu e-posta adreslerinin bir iletişim kanalı olarak kullanılmasıdır. Bu noktada, kullanıcıların e-posta verilerinin anket oluşturucu ile paylaşılmayacağını, sadece bir id’nin paylaşılacağını belirtmemiz gerekiyor.

Bu bilgiler verilerin analizi için çok önemli olacağından, anketlerde bir kullanıcının geçmişini görebilmesi için anket oluşturucuya rakamlar ve harflerden oluşan kullanıcı adı sağlanacaktır. Bu nedenle TrueFeedBack platformunda belirli bir kullanıcının kimliğini tanımlamaya yönelik herhangi bir bilgi bulunmayacaktır. Bu, soruna oldukça kolay bir çözümdür, ancak anonimlik sorununu etkin bir şekilde çözmektedir.

TrueFeedBack (TFBX) Tokeni

Düzenlenen Token Generation etkinliğinde 10.000.000.000 TrueFeedBack tokeni oluşturuldu ve gelecekte daha fazla token basılmayacak.

Token oluşturma etkinliğinin özeti şöyleydi:

  • Token Arzı : 10.000.000.000 TFB
  • Ön Satış Fiyatı : 0.00015 $ / TFB
  • ICO Fiyatı : 0.00020 $ / TFB
  • Üst sınır: 770.000 $
  • İlk sınır: 200.000 $

Kilitleme Süreleri : Takım tokenleri bir (1) yıl süreyle kilitlenecek, bu süre içerisinde satılamayacaklar.

Proje Geliştirme tokenleri 90-180 günlük bir süre için kazanılacak, tokenlerin %25’i her 30 günde bir açılacaktır.
Airdrop & Bounty tokenleri 3 ay boyunca kilitlenecek.

ekip 1

TrueFeedBack (TFBX) Fiyatı Nedir?

TrueFeedBack (TFBX) Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 TFBX Coin TL’den işlem görüyor. TFBX Coin fiyatı son 24 saat içerisinde değişim gösterdi. TFBX Coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde.


TrueFeedBack (TFBX) Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 TFBX Coin dolardan işlem görüyor. 2021 yılının Ağustos ayı itibariyle TFBX Coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,015 dolarla kaydetti. Bununla birlikte TFBX yılın en düşük seviyesini ise 0,0004 dolarla belirledi.


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala