bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,124.91 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.58 3.19%
bnb
BNB (BNB) $ 549.03 3.43%
solana
Solana (SOL) $ 139.41 6.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499057 1.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456549 3.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150052 3.25%

Tron Kurucusu Justin Sun’dan Yeni Suçlama

tron kurucusu justin sundan yeni suclama

Blockchain şirketi Tron’un kurucusu olan ve kripto para borsası Huobi’nin “danışmanı” Justin Sun, yeni bir suçlama ile gündemde. Son olarak Justin Sun, kripto para borsası Huobi’nin kurucusunun kardeşini token’lerden haksız kazanç elde etmekle suçluyor.

Justin Sun, Huobi’nin Kurucusunun Kardeşini Suçladı

Tron Blockchain şirketinin kurucusu ve kripto para borsası Huobi’nin “danışmanı” olarak görev yapan Justin Sun, kripto borsası Huobi’nin kurucusu Li Lin’in küçük kardeşi Li Wei’nin Huobi’nin milyonlarca yerel kripto para birimini asla bedavaya almaması gerektiğini, hatta şimdi satarak kar etmesi gerektiğini belirtti. Huobi’nin yerel kripto para birimi olan HT token’lerinin fiyatı geçtiğimiz ay boyunda değer kaybetmişti.

tron kurucusu justin sundan yeni suclama 2

Sun gün içinde yaptığı açıklamada, Wei’nin HT token’lerinin ilk dağıtıldığında token’leri aldığını ve Nisan ayından bu yana “sürekli olarak satış yapıp” token’leri nakit paraya çevirdiğini belirtti. Sun ayrıca, HT DAO komitesinin söz konusu sorunu düzeltmek için devreye girdiğini de belirtti.

Düzeltme ifadesine de açıklama getiren Sun, Huobi’nin Wei ile “geri ödeme görüşmeleri yapmak ve kalan HT token’lerinin imhasını ayarlamak için” iletişime geçmeyi planladığını ifade etti. Sun ayrıca bu eylemin, “sadece bir adalet meselesi değil, aynı zamanda HT DAO topluluğundaki herkesin çıkarlarına da hizmet edeceğini” dile getirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala