bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,236.67 2.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,189.02 3.70%
bnb
BNB (BNB) $ 591.31 1.43%
solana
Solana (SOL) $ 135.66 5.31%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504224 3.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453282 4.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143466 4.30%

Tron kurucusu, HTX’teki varlıklarının miktarını açıkladı

Tron kurucusu, HTX'teki varlıklarının miktarını açıkladı

Tron kurucusu Justin Sun, HTX cüzdanının ekran görüntüsünü X üzerinden paylaştı.

Sun, mevcut fiyatlarla 1,6 milyar dolar değerinde 28.614 BTC içerek HTX cüzdanının ekran görüntüsünü paylaştı. Justin Sun bu paylaşımıyla, danışmanı olmasına karşın HTX’i kullanmadığına yönelik eleştirilere yanıt verdi.

“Kişisel HTX hesap bakiyem (sadece HTX’i pek kullanmadığımı söyleyenler için. Neredeyse tüm büyük kripto para borsalarını kullanıyorum ve bunların destekçisiyim. Ancak birisi HTX’i nadiren kullandığını söylerse yanlış olur. Yoğun bir HTX kullanıcısıyım.”

Tron kurucusu, cüretkar paylaşımıyla ilgi odağı oldu

Justin Sun’ın Bitcoin varlıkları, kripto topluluğundaki kişiler için şaşırtıcı olmasa da Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) kendisini hedef aldığı düşünüldüğünde fazla cüretkar görünüyor.

SEC, Sun’ın geçtiğimiz yıl kayıt dışı menkul kıymet satışının yanı sıra Tronix token’ının ticaret hacmini yapay olarak şişirdiğini iddia etmişti. Regülatöre göre Sun, bunun için çeşitli kripto para borsalarında sahte işlemlere imza attı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala