bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,598.77 0.95%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,905.34 0.46%
bnb
BNB (BNB) $ 567.19 3.43%
solana
Solana (SOL) $ 144.70 2.32%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500462 1.38%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.431966 0.49%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149245 3.27%

Justin Sun ve HTX borsası için çarpıcı iddialar!

Justin Sun ve HTX borsası için çarpıcı iddia

Cinneamhain Ventures kurucusu Adam Cochran, Tron kurucusu Justin Sun ve HTX (eski adıyla Huobi) ile ilgili önemli iddialar ortaya attı.

X üzerinden paylaşım yapan Cochran, HTX’in proof-of-reserve sistemini kapattığını iddia etti.

Yönetici, raporlara göre HTX’in 300 milyon dolarlık Ether’e sahip olduğunu iddia etmesine karşın, envanterinde yalnızca 120 milyon dolarlık Ether gözüktüğüne dikkat çekti.

Justin Sun, müşterini fonlarını mı kullanıyor?

Cochran, Binance borsasındaki TUSD verilerini paylaşarak büyük bir cüzdanın TUSD kullanarak Bitcoin ve agresif bir şekilde TWAP ETH aldığını söyledi. Bununla birlikte TUSD’nin de çıpasını korumak için büyük bir mücadele verdiğini vurguladı.

İddialarına devam eden Cochran, TUSD’nin kullanılamadığına dair pek çok şikayet olduğunu da dile getirdi.

Cochran’ın en çok konuşulacak iddiası ise Justin Sun ile ilgiliydi. Yönetici, Sun’ın HTX’teki kullanıcı varlıklarını çeşitli amaçlarla kullandığını ve şimdi TUSD işlemlerini engelleyerek kullanıcılara geri ödeme yapabilmek için öncelikle Ether’e dönüştürdüğünü söyledi.

Cochran son olarak, bu tip olayların kripto sektöründe yayılmasının önüne geçmek için öncelikle Justin Sun gibi isimlerin sektörden koparılması gerektiğini vurguladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala