bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,000.95 0.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,264.02 2.58%
bnb
BNB (BNB) $ 607.17 0.49%
solana
Solana (SOL) $ 159.08 2.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.550804 0.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.509372 0.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162978 3.17%

Tornado Cash Geliştiricisi Alexey Pertsev’in Hapis Cezası 3 Ay Uzatıldı

tornado cash gelistiricisi alexey pertsevin hapis cezasi 3 ay uzatildiasd

Amerika Birleşik Devletleri’nin geçtiğimiz aylarda yaptırım listesine eklediği Tornado Cash’in geliştiricilerinden birisi Hollanda’da yakalanmıştı. Yakalanan Tornado Cash geliştiricinin tutuklanmasına itiraz kararının reddedilmesinin ardından geliştirici hapise gönderildi. Çıkan son haberlere göre; Tornado Cash geliştiricisi Alexey Pertsev, şubat sonuna kadar hapiste kalacak.

Tornado Cash Geliştiricisi Alexey Pertsev Şubat Sonuna Kadar Hapiste Kalacak

Tornado Cash geliştiricisinin kaçma riski taşıdığına karar vermesinin ardından Alexey Perstev’in 20 Şubat’a kadar hapiste kalmasına karar verildi.

tornado cash gelistiricisi alexey pertsevin hapis cezasi 3 ay uzatildisfff

Hollandalı savcı, Tornado Cash’in Pertsev’in kontrol etmekte güçsüz olduğu merkezi olmayan bir protokol olduğu yönündeki iddiaları bir kenara itti ve bunun aslında Pertsev’in diğer geliştiriciler Roman Semenov ve Roman Storm ile birlikte çalıştığı bir şirket olan PepperSec ile aynı şirket olduğunu iddia etti.

Mahkeme salonunun dışında Pertsev’in avukatı Keith Cheng, CoinDesk’e karardan “çok hayal kırıklığına uğradığını” söyledi.

Cheng, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bu yargıçların konuya olması gerektiği kadar aşina olmadıkları bizim için açık. Şu anda, suç faaliyetleriyle ilgili içtihat tamamen bitcoin karıştırıcılarla ilgili. Mahkemenin Tornado Cash’in farklı bir şey olduğunu anlaması çok önemli.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala