bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,785.36 1.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,170.03 1.32%
bnb
BNB (BNB) $ 616.80 1.34%
solana
Solana (SOL) $ 146.83 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530782 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475214 0.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152876 0.00%

Thresold (T) Coin Nedir?

threshold t coin nedir

Threshold (T), Keep Network & Nucypher’ın birleşik ürünüdür.

  • Threshold ağı, dApp’ler ve Web 3 ekosistemleri için gizlilik hizmetlerinden oluşan bir paket sağlıyor.
  • Ağ, dApp geliştiricilerinin gizlilik, çapraz zincir köprüleri ve erişim kontrollerinde kullanabilecekleri bir dizi faydalı kriptografik yapı taşı içeriyor.

Threshold Network, 2022 yılının Ocak ayında başlatılan nispeten yeni kripto para projelerinden biri.

Threshold Network iki merkezsiz kripto para protokolünün birleşmesiyle ortaya çıktı: NuCypher (NU) ve Keep Network (KEEP).

Thresold’un en önemli özelliklerinden biri, herkesin Bitcoin‘i gizlilik ve güvenlik konusunda endişe duymadan DeFi uygulamalarında kullanmasına olanak sağlaması. Thresold bunu Bitcoin’in tokenize edilmiş bir versiyonu olan tBTC ile başarıyor.

Threshold, merkeziyetsiz finans alanında Bitcoin’in (BTC) benimsenmesini ve kullanımını hızlandırmayı amaçlıyor. T coin, kullanıcıların ağı korumak için node çalıştırarak getiri elde etmelerine olanak sağlayan bir yönetişim token’ı.

T coin, aynı zamanda Threshold DAO’da da yönetişim token’ı olarak kullanılabiliyor.

Threshold Network, dApp geliştiricilerine bir dizi faydalı kriptografik hizmet sunmayı ve aynı zamanda herkesin Bitcoin’i bir dizi merkezsiz uygulamada kullanabilmesini sağlamayı amaçlıyor.

Thresold (T) coin projesindeki en son gelişmeler

Thresold Network, Bitcoin’in DeFi’de kullanılmasına olanak sağlama vizyonunun bir parçası olarak “It’s Time To Put Your BTC Back To Work” projesini başlattı. Bu proje kapsamında Bitcoin sahipleri, BTC’lerini stake edebiliyor, tBTC v2 protokolü kapsamında ödüller kazanabiliyor.

Thresold tBTC’nin açık kaynaklı ve gözetimsiz bir protokol olduğunu belirtiyor. Peki bu ne anlama geliyor? Kısacası kullanıcılar tBTC protokolünde özel anahtarlarını ve dolayısıyla varlıklarını kendi kontrolleri altında tutabilir. tBTC aynı zamanda merkezsiz ve şeffaf bir protokol.

Threshold’un yerel token’ı T token, 26 Ocak 2023’te ABD’nin ve dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase’de listelenmeye başladı. Bu, Thresold Network ve T coin’in bir anda popülerleşmesine yol açtı.

Aynı gün, Threshold ekibi projelerinin dünyanın en büyük kripto para veri sağlayıcısı CoinMarketCap’te lsitelenmeye başladığını duyurdu. Böylelikle kullanıcılar, CoinMarketCap aracılığıyla T coin yorumlarına, fiyatına, arzına ve diğer bilgilerine ulaşabilir.

Thresold (T) coin’in geleceği

Thresold cephesinden yapılan açıklamada tBTC v2 protokolünün piyasaya sürülmesi için çalışmaların hızlandırıldığı, ancak lansman için kesin bir tarih belirlenmediği duyuruldu. Threshold ekibi tBTC v2 protokolünü bu ay kullanıma sunmak için çalıştıklarını açıkladı.

Threshold ekibi, Bitcoin’leriyle kazanç elde etmek için tBTC v2 protokolünün piyasaya sürülmesini bekleyen kullanıcılara BTC’lerini gözetimsiz cüzdanlarda saklamalarını tavsiye etti.

thresold T coin

Threshold ağının popülaritesi arttıkça, dolandırıcılar proje için alternatif web siteleri ve Twitter hesapları oluşturarak kullanıcıları dolandırmaya çalışıyor.

Threshold’un resmi Twitter hesabı @TheTNetwork, web sitesi ise http://threshold.network. Bu bilgilere ayrıca CoinMarketCap ve CoinGecko gibi güvenilir veri sağlayıcıları aracılığıyla ulaşılabilir.

Thresold Network (T) topluluğu

Threshold Network, kripto para topluluğundaki en genç topluluklardan birine sahip. Ancak ekip, toplulukla sürekli iletişim içerisinde ve onları gelişmeler hakkında bilgilendiriyor.

Threshold topluluğu son zamanlarda ciddi bir büyüme yaşadı. Bu büyümenin tBTC v2 protokolünün piyasaya sürülmesiyle daha da büyümesi bekleniyor.

Thresold (T) coin yorum

Threshold Network, özellikle DeFi alanında Bitcoin’in kullanım oranı arttırmaya çalışan ve blockchain’le ilgili bazı kritik sorunları çözen benzersiz bir proje. Eğer tBTC v2 protokolü beklentileri karşılarsa, Threshold daha fazla ilgi görebilir ve DeFi alanında kilit bir oyuncu haline gelebilir.

Thresold (T) coin hakkında bilinmesi gerekenler

Yazımızın bu bölümünde Thresold’un yönetişim token’ı T coin hakkındaki detaylara değineceğiz. T coin kaç TL, kaç dolar, grafiği, T coin maksimum ve dolaşımdaki arzı.

2023 yılının Ocak ayı itibariyle T coin’in toplam arzı 10,515,000,000 T coin olarak belirtiliyor. Ancak T coin’in dolaşımdaki arzı tam olarak bilinmiyor.

Thresold (T) coin kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Thresold Coin 1,14 TL‘den işlem görüyor. Thresold fiyatı son 24 saat içerisinde değişim gösterdi. Thresold token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde.

Thresold (T) coin kaç dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Thresold token dolardan işlem görüyor. 2023 yılının Ocak ayı itibariyle Thresold coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0.22 dolarla kaydetti. Bununla birlikte Thresold token yılın en düşük seviyesini ise 0.01473348 dolarla belirledi.

Thresold (T) coin grafiği

Anlık olarak güncellenen Thresold coin grafiği üzerinden canlı verileri takip edebilirsiniz. İşte T coin’in son 24 saatte kaydettiği en yüksek ve en düşük fiyat seviyeleri.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala