bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,261.22 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,151.71 1.44%
bnb
BNB (BNB) $ 594.28 1.73%
solana
Solana (SOL) $ 147.29 1.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.531284 0.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461267 0.25%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162815 2.00%

Terra, Beyzbol Takımı Washington Nationals’a Sponsor Oldu

Terra Beyzbol Takimi Washington Nationalsa Sponsor Oldu

Blockchain ve spor sektörü arasındaki bağlar hızla gelişmeye devam ediyor. Son olarak Terra, ABD’de profesyonel bir beyzbol takımı olan Washington Nationals ile bir sponsorluk anlaşması yaptı.

Yapıla duyuruya göre anlaşma, Nationals Park’taki önde gelen kulüp alanının isim sponsorluğunu içeriyor ve hayranlar için gelecekteki Blockchain ve kripto para birimi uygulamaları için bir temel oluşturuyor.

Terra Beyzbol Takimi Washington Nationalsa Sponsor Oldu 2

Terra ve Washington Nationals Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Spor ve kripto dünyasında yapılan sponsorluk anlaşmalarına bir yenisi daha eklendi. Hatırlarsanız kısa bir süre önce silere Tezos ile Manchester United’in sponsorluk anlaşmasını paylaşmıştık. Son olarak Beyzbol Takımı Washington Nationals‘ın Terra ile yaptığı anlaşma ile birlikte anlaşma listesine bir yenisi daha eklenmiş oldu.

Takımın Yöneticisi Mark Lerner konuyla alakalı olarak yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“En seçkin kulübümüze isim vermek için Terra ile ortak olmaktan ve Nationals Park’a satın alma yapmak için UST kripto para biriminin kullanımı da dahil olmak üzere güçlü yeni hayran deneyimleri getirmeyi keşfetmekten heyecan duyuyoruz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala