bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,770.09 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,101.08 5.12%
bnb
BNB (BNB) $ 608.35 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 144.41 8.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519016 4.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467387 5.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149506 7.41%

Sweatcoin Nedir?

Sweatcoin, şimdiye kadarki en popüler egzersiz uygulamasıdır çünkü adım atmanız ve egzersiz yapmanız için size ödeme yapar. İşte denemeden önce bilmeniz gerekenler.

Egzersiz yapmanın en büyük sorunlarından biri motive olma sorunudur. Tabii ki kilo vermek ve formda kalmak güzel, ancak egzersiz yapmak bazı insanlar için sıkıcı olabilir. Daha da kötüsü, ilgimizi kaybettikten sonra bunu yapmayı bırakabiliriz, yeterli sonucu göremeyebiliriz veya artık yapma düşüncesine dayanamayız.
Ancak yeni bir dijital para birimi bunu değiştirmeye çalışıyor.

Dublaj Sweatcoin olan para birimi, finansal bir teşvik sağlayarak sizi egzersiz yapmaya ve sağlıklı kalmaya zorlamayı amaçlıyor. Peloton bisikletinize atlamak için koltuktan her kalktığınızda, köpekle hızlı bir yürüyüşe çıktığınızda veya sadece evin dışında hareket ettiğinizde, Sweatcoin hareketinizi takip eder ve uygulamasına kaydeder. Ardından, biriktirdiğiniz tüm eğitim puanlarını, bir şeyler satın almak için kullanabileceğiniz soğuk, nakit paraya dönüştürür.

İşte Sweatcoin hakkında bilmeniz gereken her şey.

Sweatcoin Nedir?

Sweatcoin özünde gün boyunca hareketlerinizi takip eden ve attığınız adımları paraya çeviren bir mobil uygulamadır. Konsept, sizi koltuktan kalkmaya, işyerinde masadan ayrılmaya ve hareket etmeye teşvik etmektir. Daha iyi hissetmenize, daha iyi görünmenize ve sadece daha sağlıklı olmanıza yardımcı olmanın yanı sıra, Sweatcoin cebinize birkaç dolar daha koymayı umuyor.

walk

Sweatcoin Nasıl Çalışır?

Ücretsiz uygulamayı başarıyla indirdikten sonra, token kazanmaya başlamadan önce yapmanız gereken bazı işler olacak.

Sweatcoin, bir kullanıcı adı oluşturma ve uygulamanın nereye gittiğinizi bilmesinin ve uygulamanız açılmadan hareketinizi takip etmesinin uygun olduğunu doğrulama sürecinde size yol gösterir. Ayrıca e-posta adresinizi ve telefon numaranızı da isteyecektir.

Tamamen doğrulandıktan sonra uygulama açılır ve yürümeye başlamaya hazırsınız. Daha fazla yürüdükçe, basamakları yükseltirsiniz. Adımlardan Sweatcoin’e dönüşüm biraz hareketli bir hedeftir, ancak genel olarak konuşursak, attığınız her 1000 adım için tek bir Sweatcoin kazanırsınız. Gerçek gerçek dünya para birimi değeri, satın aldığınız şeye ve ona eklenen fiyata bağlıdır. Aslında, fiyatlandırmanın bir kısmı keyfi görünüyor ve kesin bir döviz kuruna bağlı değil.

Adımlarınızı takip etmenin yanı sıra uygulama, Sweatcoin ile ilgili her şey için deponuzdur. Uygulamada, sesli kitap satın almak, Amazon kredisi almak ve hatta 1000 dolarlık Delta Airlines bileti veya bir iPhone 8 almak için ne kadar Sweatcoin’e ihtiyacınız olduğunu görebilirsiniz.

Ek olarak, uygulama size Sweatcoin ile satın aldığınız şeylerin bir geçmişini verir, arkadaşlarınızın programla nasıl olduğunu görmenizi sağlar ve evet, size ücretli bir plana yükseltme seçeneği sunar.

Sweatcoin’le Ne Satın Alabilirim?

Alışveriş yapmak için yeterli miktarda Sweatcoin’iniz olduğunda, ne satın alabileceğinizi görmek için uygulamadaki Sweatcoin pazarına gidebilirsiniz. Bu yazı itibariyle seçenekler arasında sesli kitaplar, erkek sıkıştırma üstleri, bir iPhone 8 ve kavisli bir Samsung televizyon yer alıyor.

Tüm seçeneklerin, ürünün maliyetine göre farklı fiyatlandırıldığını fark edeceksiniz. PayPal’dan 1.000$ nakit ister misiniz? Sana 20.000 Sweatcoin’e mal olacak. 50$’lık bir Nike hediye kartının maliyeti 3.650 Sweatcoin’dir.

sss

Sweatcoin Hangi Aktiviteleri Takip Edebilir?

Şimdilik Sweatcoin yalnızca adımlarınızı takip ediyor. Yüzerken veya başka aktivitelerle uğraşırken hareketinizi takip etmesini istiyorsanız, şansınız kalmadı.

Evin İçinde Çalışıyor Mu?

Resmi olarak hayır. Ancak bulduğum gibi, uygulama genellikle evimin içinde olmadığımı fark etmedi ve ne olursa olsun hareketimi takip edecekti. Bu nedenle, bazı ekstra adımları kaydettirme şansınız var.

Adımların Sweatcoin Karşılığı Nedir?

Bunun için internette arama yaparsanız, birkaç farklı cevap alabilirsiniz. Ancak uygulamayla ilgili genel kanı 1000 adımda 1 Sweatcoin kripto para kazanıldığıdır.

Ek olarak, temel Mover planında, günde 5 Sweatcoin ve ayda 150 Sweatcoin kazanç sınırı bulunuyor.

Günde daha fazla Sweatcoin kazanmak istiyorsanız, adımlarınızda daha iyi döviz kurları ve günde daha fazla Sweatcoin biriktirme yeteneği için ücretli hesaplara kaydolabilirsiniz.

Ücretli Hesaplar

Burada işler biraz karmaşıklaşıyor.

Sweatcoin’e ilk kaydolduğunuzda, otomatik olarak sonsuza kadar ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir Mover hesabınız olur. Bununla günde 5 Sweatcoin ve ayda 150 Sweatcoin kazanabilirsiniz. Bundan daha fazla yürürseniz bir sonraki aya kadar daha fazla Sweatcoin kazanamazsınız. Bu durumda kazanmaya devam etmek için ücretli bir plana geçmeniz gerekir.

En ucuz ücretli plana Shaker denir, bu da günde 10 Sweatcoin veya ayda 300 Sweatcoin kazanmanıza izin verir. Aylık 4.75 Sweatcoin karşılığında bu plana geçebilirsiniz.

Quaker planına geçerseniz, günde 15 Sweatcoin ve ayda 450 Sweatcoin kazanırsınız, ancak bu size ayda 20 Sweatcoin’e mal olur. Breaker planı ayda 30 Sweatcoin’e mal olur ve size günde 20 Sweatcoin ve ayda 600 Sweatcoin kazanma imkanı verir.

aa

Etrafta dolaşarak biriktirdiğiniz Sweatcoin ile ücretli planınızın ödemesini yapabilirsiniz. Yani teknik olarak, yeterince dolaşırsanız, günlük ve aylık olarak daha fazla Sweatcoin almanızı sağlayan her ücretli plan hala ücretsizdir denebilir. Ancak bu Sweatcoin’in gerçek dünya parasına çevrildiğini unutmayın, bu nedenle işlemde biraz para kaybedersiniz.

Sweatcoin, kademeli planlar için gerçek para ödemeniz için bir plan sunmuyor, o yüzden yürüyerek bu planlar kazanılabiliyor.

Sweatcoin (STEPS) Fiyatı Nedir?

Sweatcoin (STEPS) Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Sweatcoin dolardan işlem görüyor. 2021 yılının Ağustos ayı itibariyle Sweatcoin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 691 dolarla kaydetti. Bununla birlikte Sweatcoin yılın en düşük seviyesini ise 18 dolarla belirledi.”

Sweatcoin (STEPS) Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Sweatcoin TL’den işlem görüyor. Sweatcoin fiyatı son 24 saat içerisinde değişim gösterdi. Sweatcoin son 24 saatteki işlem hacmi ise dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala