bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,576.77 1.51%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,169.13 3.59%
bnb
BNB (BNB) $ 588.58 2.12%
solana
Solana (SOL) $ 136.08 3.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.507514 2.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45502 3.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141928 4.93%

Standard Chartered’dan iyimser Ether ETF tahmini

standard charteredtan bitcoin ve ether tahmini

ABD’de yıllardır bekleyen spot Bitcoin ETF başvurularının onay almasının ardından gözler Ether’e çevrildi. Kripto para yatırımcıları spot Ether ETF’lerin ne zaman listeleneceğini tartışırken dev yatırım bankasından bir tahmin geldi.

İngiliz bankacılık devi Standard Chartered’ın forex ve dijital varlık araştırma başkanı Geoffrey Kendrick, yakın tarihte paylaştığı notta ETH fonlarının yaz gelmeden onay alacağı tahmininde bulundu:

“ABD’de bekleyen spot Ether ETF başvurularının 23 Mayıs’ta onaylanmasını bekliyoruz. Söz konusu tarih, SEC’e ilk başvuran fon için son kesin karar tarihi niteliği taşıyor. Bu, Bitcoin ETF’leri için beklenen 10 Ocak ile eşdeğer.”

Kendrick, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu‘nun (SEC) geçmiş soruşturmalarda Ether’i menkul kıymet kapsamında değerlendirmemesi ve CME borsasında vadeli ETH sözleşmelerinin işlem görmesi nedeniyle onay sürecinin sancılı olmayacağı görüşünde. Standard Chartered analisti, başvurulara ret geldiği takdirde Grayscale’ın bir kez daha mahkeme yolunu tutacağı yorumunu yaptı.

Dev yatırım bankası spot ETH borsa yatırım fonları onay aldığı takdirde Ether fiyatının 4 bin dolara ulaşmasını bekliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Buğra Çimen

Buğra Çimen, 5 Ocak 2000 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatını İstanbul’da devam ettiren Buğra, Başakşehir Doğa Anadolu Lisesi’nden mezun olmasının ardından lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nin İktisat bölümünde sürdürüyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala