bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,314.84 0.94%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,563.65 1.07%
bnb
BNB (BNB) $ 609.94 3.69%
solana
Solana (SOL) $ 187.37 1.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.620047 1.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.647295 0.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214458 8.48%

Spotify, Platformunda NFT’leri Test Etmeye Başladı

spotify platformunda nftleri denemeye basladi

Müzik ve medya hizmet şirketi Spotify gelişen Blockchain teknolojisine ayak uydurmak için birçok yeni çalışma gerçekleştiriyor. Music Ally tarafından paylaşılan habere göre; testler iyi giderse sanatçılar, yakında Spotify’da NFT‘lerini tanıtabilecek.

Spotify, Platformunda NFT Tanıtımına İmkan Sağlayacak

Kısa süre önce sizlere aktardığımız üzere Spotify, Roblox ile ortaklıklık kurarak metaverse dünyasına adım atmıştı. Bu kez Music Ally tarafından paylaşılan habere göre; Spotify, platformunda NFT’ler sergilemek için testlere başladı.

spotify platformunda nftleri denemeye basladiTRTY

Bir Spotify sözcüsü Music Ally’ye konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

“Spotify, küçük bir grup sanatçının mevcut üçüncü taraf NFT tekliflerini sanatçı profilleri aracılığıyla tanıtmasına yardımcı olacak bir test yapıyor. Sanatçı ve hayran deneyimlerini iyileştirmek için rutin olarak bir dizi test yapıyoruz. Bu testlerden bazıları, daha geniş bir deneyimin önünü açıyor ve diğerleri yalnızca önemli bir öğrenme işlevi görüyor.

Aralarında Steve Aoki ve The Wombats’ın da bulunduğu pilot sanatçı grubuyla başlayan Spotify, ilk etapta bu özelliği ABD merkezli özel olarak seçilmiş kullanıcılarla test edecek.

Bu arada Spotify, platform üzerinden satın alma yapmaya izin vermeyecek. NFT’leri satın isteyen kullanıcılar, bunun için eserin bulunduğu pazaryerine yönlendirilecek. Yani aslında Spotify sadece bir dijital NFT galerisi olacak.

Spotify, testin bir parçası olarak satışlardan kesinti yapmayacağını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala