bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,847.91 0.31%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,077.65 1.41%
bnb
BNB (BNB) $ 578.33 0.33%
solana
Solana (SOL) $ 168.97 2.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51405 1.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471637 1.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149716 2.46%

Smooth Love Potion (SLP) Coin Neden Yükseliyor?

Smooth Love Potion SLP Neden Yükseldi

Kripto para dünyasında küresel olarak süre gelen düzenleyici belirsizliği devam ederken, birçok kripto parada yaşanan dalgalanma sürüyor. Ancak metaverse ve oyna kazan projelerindeki yükseliş piyasalardan diğerlerine göre daha az etkilenerek farklı bir grafik çizmeyi başarıyor. Öyle ki son dönemin en popüler oyna kazan oyunlarından olan Axie Infinity‘nin oyun için token’ı olan SLP, yeni gelen bir günceleme ile artışa geçti. Peki 1 hafta içerisinde yüzde 55.4 artan ve son 24 saatte yüzde 6.6 artış yaşayan SLP neden yükseldi? Gelin inceleyelim.

Smooth Love Potion SLP

SLP Neden Yükseldi?

Kısa bir süre önce sizlerle Axie Infinity‘nin yeni Origin oyununun detaylarını paylaşmıştık. Bu yeni gelen sürüm ile birlikte oyun içi birçok dinamikte bazı değişikliğe gidildi. Bu değişikliklerden birisi de oyun içi günlük görevlerden kazanılan SLP’nin kaldırılması oldu.

Bu yeni güncellemenin sebebi ise geçtiğimiz aylarda SLP‘nin değerinde yaşanan inanılmaz düşüştü. Bu da oldukça büyük tepkilere neden oldu. Tepkilerin arkasında sebep ise aslında birçok az gelişmiş ülkede Axie Infinity üzerinden gelir elde eden yüzbinlerce oyuncunun olmasıydı.

Yeni gelen sezon ile birlikte günlük görevlerden elde edilen 130 milyon SLP‘lik ödülün 0’a çekilmesi ile birlikte SLP arzında yüzde 66‘ya varan bir azalma gerçekleştirildi. Böylece geliştirici ekip arz talep dengesini ayarlamak için büyük bir adım atmış oldu.

Son olarak bu düzenlemelerin henüz yeni olduğunu ve ilerleyen dönemde daha da arzın kısılmasının beklendiğini belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala