bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,712.80 2.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,963.31 1.12%
bnb
BNB (BNB) $ 595.99 0.72%
solana
Solana (SOL) $ 145.25 0.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.50417 0.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.44875 1.75%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143276 0.04%

Axie Infinity, Origin Sürümünü Duyurdu

Axie Infinity Origin Sürümünü Duyurdu

Popüler Play to Earn oyunlarından olan Axie Infinity, yep yeni bir sürümle oyuncularını karşıladı. Resmi blog sayfasında duyurulan Axie Infinity Origin (Battles V3) çıkış tarihi için 2022’nin ilk çeyreği gösterildi.

Blog sayfasında paylaşılan ayrıntılara göre Origin’in, yeni arayüz, oyun mekaniği, efektler, hikayeler ve kapsamlı bir işe alıştırma deneyimine sahip olacağı söyleniyor.

Axie Infinity Origin Sürümü Neler İçeriyor?

aer

Axie Infinity Origin sürümü, oyuncularını birçok yenilik vaadediyor. Bu yenilikler arasında oyunun Mavis Hub ve Android APK aracılığı ile küresel olarak herkesin kullanımına sunulması da yer alıyor.

Paylaşılan detaylara göre Alfa lansmanı sırasında, resmi çıkıştan önce oyunu daha da iyileştirmemize izin verecek oyuncu geri bildirimi için bazı oyuncular seçilecek. Devamında “Sezon Sıfır” olarak adlandırılan ikinci aşama ise oyunculardan alınan ilk geri bildirimler sonrası hayata geçecek. Alfa sürümünün gidişatına bağlı olarak, sezon boyunca Battles v2’den SLP kazanımını Origin’e aktarılabilecek ve bu noktada Battles v2 kapatılacak. Diğer senaryoda ise Battles v2, biz geçişe hazır olana kadar paralel olarak çalışmaya devam edecek.

Axie Infinity Origin Sürümünü Duyurdu

Yenilenen Axie Infinity Mekaniği

Yeni gelen güncelleme ile birlikte Axie’ler saldırılarını kartlar oynandıktan hemen sonra gerçekleştirecekler. Rakip eğitmenler ise bir turun başında (Battles v2’de olduğu gibi) aynı anda seçmek yerine kartlarını kullanarak sırayla sırayla oynayacaklar.

Eğitmenler konusundaki bir diğer değişiklik ise şu: Eğitmenler artık ya kartlarını oynayarak ya da rakiplerinin hareketlerini dikkatlice gözlemleyerek sürekli hareket halinde olacak şekilde güncellenecekler. Bu aktif oyun tecrübesinin daha ilgi çekici olacağını düşündüklerini belirten Axie geliştiricileri, eksenler üzerinde daha fazla kontrol hissi yaratmak istemişler.

Sıra dönüşlerde yaşanan değişliklerin yanı sıra enerji ve kartlarda da bazı değişiklikliğe gidilmiş. Öyle ki kullanılmayan enerji ve kartlar, artık savaş sırasında varsayılan olarak sırayla birikmeyecekler. Oyun için stratejik hissiyatın artırılması amacıyla bu enerji/kartları elde tutma konusu dana mekanik ilerleyecek.

Ek olarak V2 Battles deneyimine aşina olanlar için, bilinen kartların çoğu Origin’e taşınmış durumda. Bununla birlikte birçok kart, her ikisini de taşımak yerine artık bir saldırı veya savunma değerine sahip oldukları için farklı şekilde oynanabilecekler.

Yeni gelen Origin sürümünde gelen diğer birçok güncellemeyi detaylıca incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala