bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,014.42 2.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,198.00 1.31%
bnb
BNB (BNB) $ 599.99 0.80%
solana
Solana (SOL) $ 153.67 2.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527753 3.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479361 6.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155392 3.22%

Slope Wallet, Saldırgan için Ödül Programı Duyurdu

slope wallet saldirgan icin odul programi duyurdu

Bu hafta içerisinde 5 milyon dolarlık bir hack saldırısına maruz kalan Slope Wallet, saldırgana fonları iade etmesi için yüzde 10 ödül teklifinde bulundu. Slope ayrıca saldırganın fonları 48 saat içerisinde iade etmesi durumda herhangi bir yasal işlemde bulunmayacağına da söz verdi.

Slope Wallet, Ödül Programı Başlattı

Solana Blockchain ağında yaşanan ve kaynağının Slope Wallet olduğu düşünülen hack saldırısı ile ilgili soruşturmalar devam ediyor. Konu hakkında kısa bir süre önce açıklama yapan Solana geliştiricileri söz konusu saldırının Slope Wattlet kaynaklı olabileceğini söylemişti. Yapılan bu açıklama sonrasında Slope ekibi de saldırıda bazı cüzdanların etkilendiğini açıklamıştı.

slope wallet saldirgan icin odul programi duyurdu 2

Ekip saldırgana parayı iade etmesi ve ödülü alması için 48 saatlik bir süre tanıdı. Çalınan fonları geri almak için kolluk kuvvetleri ve önde gelen bir Blockchain istihbarat firması olan TRM laboratuvarları ile birlikte çalışılacağı da söylendi. Saldırganın Slope’un merkezi sunucusunda düz metin olarak saklanan kullanıcı tokum ifadelerine eriştiği ve bunları kripto para birimlerini çalmak için kullandığı düşünülüyor. Yapılan bu saldırı milyonlarca kişiyi etkilemiş durumda.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala