bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,215.08 6.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,668.55 18.84%
bnb
BNB (BNB) $ 606.39 5.62%
solana
Solana (SOL) $ 182.38 3.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.537718 5.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.49924 7.80%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.163107 8.69%

SHI Coin Nedir?

SHI Coin nedir

SHI coin spor alanına odaklı şekilde faaliyet gösteren bir metaverse platformunda kullanılan kripto paradır. Shirtum olarak bilinen bu platform spor severlere metaverse deneyimleri sağlıyor. Dünyadaki en iyi spor kulüpleri ile sporcuların bir araya getirildiği bir ekosistem olarak işlemlerine devam eden Shirtum kripto para severlere yeni bir bakış açısı kazandırıyor.  Ekosistem dahilinde çeşitli dijital varlıklar yer alıyor. Kullanıcılar bu varlıkları toplayarak bu durumdan kar elde edebilecek.  Metaverse terimi son zamanlarda bir hayli büyük bir popülarite kazandı. Dünyadaki büyük şirketlerin de dikkatini çeken bu alan kısa sürede büyük yatırımlar elde etti. Kripto para piyasasında da bu alana yönelik büyüyen bir talep bulunuyor. Geliştirici ekipler bu talebe yanıt vermek için mücadele ederek yeni platformlar ortaya koyuyor. Bu platformlardan birisi de Shirtum platformu. SHI coin’ler ile işlemlerine devam eden bu platform spor alanında çalışma yapmayı tercih etmiş. Genellikle metaverse projelerinin oyunculuk alanını tercih ettiğine şahit oluyoruz. Sitemizde konu hakkında yayımladığımız içerikleri inceleyerek metaverse oyun deneyimleri sunan platformlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Okumakta olduğunuz bu içerik boyunca Shirtum platformundan ve bu platformun kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Üstelik burada kullanılan kripto para SHI coin hakkında da birtakım ilgi çekici verileri bu yazıda sizinle paylaşacağız. Sporcuları ve spor severleri hedefleyen SHI coin kripto para severlerin ilgisini çekerek popülarite kazanmayı hedefliyor. Bunun için de ekip bir çok çalışma gerçekleştirmiş. Gelin içeriğimizde bu çalışmalara birlikte göz atalım.

SHI coin nedir

Shirtum platformu kullanıcılarına NFT alıp satabilmelerini sağlayan yenilikçi bir ekosistemdir. Kullanıcıların burada favori sporcularıyla etkileşim sağlayarak bizzat onlar tarafından oluşturulan NFT’leri elde etmeleri sağlanıyor. Üstelik kullanıcıları buna benzer çok sayıda avantaj bu platformda bekliyor. Platform SHI coin ile ödeme işlemlerini gerçekleştiriyor.

SHI Coin Ne Zaman Çıktı?

SHI coin ile ilgili bilgiler incelendiğinde bu projenin faaliyetlerine 2021 yılında başladığı görülüyor. Bu içeriğin oluşturulduğu anda henüz çiçeği burnunda nitelikte olan projenin gelecekte başarılı olup olamayacağı birçok şarta bağlı. Sürprizlerle dolu kripto para piyasasında yatırım yaparken kullanıcıların bu çok sayıda şartı göz önünde bulundurması gerekebiliyor. Projenin 2021 yılının ilk çeyreğinde ilk çalışmalarına başladığını görüyoruz.

SHI Coin Fiyatı Nedir?

SHI coin fiyatı ile ilgili veriler aşağıdaki başlıklarda yer alıyor. Projenin tanıtımı için hazırlanan detaylı whitepaper dosyasında SHI coin’lerin piyasaya en fazla ne kadar arz edileceği bilgisi yer alıyor. Buna göre toplam SHI arzı 749 milyon 491 bin 340 olacak. Dolaşımda bu miktarın yalnızca %15’i yer alıyor.

SHI Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 SHI coin [mcryptocoin=”VRA” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. SHI coin fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”SHI” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. SHI coin’in  son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”SHI” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”SHI” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

SHI

SHI Coin Kaç Dolar?                                

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 SHI coin [mcryptocoin=”SHI” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle SHI coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,68 dolarla kaydetti. Bununla birlikte SHI coin yılın en düşük seviyesini ise 0,13 dolarla belirledi.

SHI Coin Nasıl Çalışmaktadır?

Shirtum sporcular ve spor severeler için tasarlanmış, SHI coin sayesinde işlev gösteren bir platformdur. Burada oyuncuların hikayelerini hayranlarıyla doğrudan paylaşmaları mümkün hale geliyor. Hayranlar ise sporcuların dijital spor hatıralarını toplayarak bu durumda fayda sağlacak. Shirtum platformunun çalışma mantığı kabaca bu mantığa dayanıyor diyebiliriz. Kullanıcıların NFT’lere yönelik işlemler gerçekleştirebildiği bu platform dikkat çekici nitelikte.  SHI coin ekibi misyonunu, sporcuları içerik yaratıcıları haline gelmeleri ve hayranlarıyla doğrudan bir bağlantı kurmalarına imkan vermek olarak ifade ediyor. Shirtum platformu oyunculara ve hikayelerine özel erişim sağlayarak futbol taraftarlarına futbolu yeniden keşfetmeleri için yeni konseptler vermek istiyor. Tüm spor dallarından sporcuların kariyerlerini şekillendiren hikayeleri anlatabilecekleri ve taraftar deneyimini daha değerli ve etkileşimli hale getirebilecekleri bir platform olmak istiyor. Shirtum ayrıca kullanıcılara NFT’leri satın almak, satmak ve takas etmek için küresel bir piyasa oluşturmayı hedefliyor. Kullanıcılar bu platformda hem özel içeriğe sahip olmak için ödeme yapabiliyor hem de NFT koleksiyonlarına somut bir değer kazandırabilecekleri bir pazara erişmiş oluyor. Son zamanlarda popüler hale gelen NFT’lerin ardından bu tür pazarlara erişmek kripto para severler için bir tür ihtiyaç haline geldi.

SHI coin

Shirtum platformuyla sözleşme imzalayan her oyuncunun özel içeriklerini ve NFT’lerini sergileyecekleri bir dijital müze oluşturmasına imkan sunuluyor. Burada buluan içerikler ekibin de yardımıyla oyuncunun kendisi tarafından oluşturulacak. Oluşturulan içeriklerin NFT şeklinde kullanıcılara sunulması sağlanıyor. Böylece hem kripto para hem de itibari par kullanıcılarının favori oyuncuları hakkında daha fazla bilgi edinecekleri bir platform meydana geldi. Üstelik burada kullanıcıların NFT’leri toplayıp alıp satabilecekleri bir piyasa da oluşturuldu. NFT’lerin son zamanlarda yaygın hale gelmesiyle bu tür platformlara duyulan ilgi de gittikçe yükseldi.

SHI Coin Nasıl Satın Alınır?

SHI coin satın almak için bazı kripto para borsaları kullanılabilir. SHI coin alım satımına imkan veren borsaları şöyle sıralandırabiliriz: Gate.io, PancakeSwap, Hotbit ve ZT. Kullanıcılar desteklenilen kripto paraları kullanarak SHI coin satın alabilirler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala