bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,249.75 6.70%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,010.17 3.65%
bnb
BNB (BNB) $ 583.20 2.98%
solana
Solana (SOL) $ 163.24 13.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518224 3.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456103 5.78%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155293 4.31%

Sevilen Mavi Karakterler “Şirinler”, Web3’e Giriyor

sevilen mavi karakterler sirinler web3e giriyor

Ülkemizde de sevilen ve bir çizgi roman olarak ortaya çıkan The Smurfs yani, “Şirinler” Blockchain akımına katılan son marka oldu. Çizgi film ve film olarak da ekranlara gelen Şirinler, NFT endüstrisine giriyor.

Şirinler’in NFT’leri Geliyor

Çizgi romanlardan, çizgi filmlerden ve filmlerden aşina olduğumuz popüler animasyon serisi The Smurfs yani Şirinler, bir NFT koleksiyonu oluşturdu. Şirinler bir dönem ülkemizde televizyonlarda da sevilerek izlenilen animasyonlardan birisi oldu. Küresel olarak yüzde 94 oranında tanınırlık ile geniş Web2 erişimlerinden birisi olan Şirinler, Web3’e adım atıyor.

sevilen mavi karakterler sirinler web3e giriyor 2

Konu hakkında açıklama yapan bir yetkili, Şirinler’in sadece çizgi romanların başladığı Belçika’da değil aynı zamanda geniş çapta Avrupa, ABD ve Çin’de de tanındığını belirtti. Smurf Society olarak duyurulan projesinin bir başka kurucusu ortağı olan Frédéric Montagnon’un da dikkatini geçti. Frédéric Montagnon, Şirinler’in kapsayıcı ve sıcak bir topluluk aracılığıyla Web2 hayranlarının Web3’e dahil etmede ideal ortak olarak gördüğünü dile getirdi.

Bununla birlikte yapılan açıklamada 18 Nisan 2023 tarihinden itibaren Şirinler karakterlerinden oluşan 3.000 NFT’nin açık artırmaya çıkarılacağı belirtildi. Koleksiyonda Şirin Baba, Gözlüklü Şirin ve Şirine gibi ünlü eski karakterlerin NFT avatarlarının yanında VR Şirin ve Kripto Şirin’in de koleksiyonun içinde yer alacağı belirtildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala