bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,625.05 2.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.71 2.17%
bnb
BNB (BNB) $ 607.41 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521284 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4699 1.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150113 3.40%

SEC, Ether ETF kararı için zaman istedi

Ethereum güncellemesi Dencun, son test sürüşüne çıktı

Fidelity’nin spot Ether ETF başvurusu ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından ertelendi. Yeni tarih 5 mart olarak öngörüldü.

SEC, “Komisyon, önerilen kural değişikliğini ve burada gündeme getirilen konuları değerlendirmek için yeterli zamana sahip olmadığından daha uzun bir süre belirlemeyi uygun bulmaktadır” dedi.

Fidelity, Kasım ayında Fidelity Ether Fonu için başvuruda bulunmuş ve teklifinde geçen yıl hakimlerin SEC’nin vadeli işlemlere dayalı ürünlere izin verirken spot kripto ETF’lerini neden reddetmesi gerektiğine dair tutarlı bir neden bulamadığını söylediği bir mahkeme kararına dikkat çekmişti.

Gecikme bekleniyordu

Bloomberg Intelligence ETF analisti James Seyffart, SEC’nin erteleme hamlesinin beklendiğini söyledi. Seyffart X’teki paylaşımında “Benim görüşüme göre gerçekten önemli olan tarihler Mayıs sonu.” diye yazdı.

SEC geçen hafta 11 spot Bitcoin ETF’inin işlem görmeye başlamasına onay verdi. Fidelity, spot Ethereum ETF yarışına geçen yılın sonlarında katıldı. Bu spot ürünler için başvurudan bir ay önce, ether vadeli ETF’leri yayına girmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala