bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,986.88 4.91%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,075.04 5.02%
bnb
BNB (BNB) $ 539.40 7.07%
solana
Solana (SOL) $ 133.08 12.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.487752 5.16%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458219 6.34%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15456 5.32%

Samsung, Smart TV NFT Platformu için Nifty Gateway ile El Sıkıştı

samsung smart tv nft platformu icin nifty gateway ile el sikisti

Bilindiği üzere teknoloji devi Samsung, ilk olarak Ocak ayındaki CES fuarında yeni TV’lerine NFT işlevselliğini entegre etme planlarını duyurmuştu. Samsung bu planını harekete geçirmek için online müzayede platformu Nifty Gateway ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Nifty Gateway, söz konusu olan ortaklığı resmi Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

Nifty Gateway, Samsung ile Ortaklık Kurdu

Nifty Gateway, teknoloji devi Samsung ile ortaklık kurdu. Söz konusu bu ortaklık ile beraber dijital sanat ve koleksiyon öğelerini keşfetmek, satın almak ve takas etmek için ilk akıllı TV NFT platformu geliştirilecek.

Nifty Gateway’in kurucu ortağı Duncan Cock Foster konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Nifty Gateway’in misyonu, yaratıcıları güçlendirerek ve müşterilerin NFT’leri satın alma, satma, yaratma ve tutma şeklini basitleştirerek bir milyar insana NFT’leri getirmektir. NFT’leri erişilebilir kılmaya ve NFT satın almayı her zamankinden daha sorunsuz hale getirmeye kararlıyız.

Ortaklık sayesinde müşteriler koltuklarının rahatlığında dijital sanat ve koleksiyon ürünlerini keşfedebilir, satın alabilir, takas edebilir ve sergileyebilir. Ayrıca, gelişmekte olan yaratıcılar ve sanatçılardan 6.000’den fazla NFT sanat eserine erişebilecekler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala