bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,026.89 3.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,050.32 2.53%
bnb
BNB (BNB) $ 548.54 2.99%
solana
Solana (SOL) $ 139.87 6.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499285 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455671 2.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150809 2.51%

Samsung, Smart TV NFT Platformu için ArtToken ile Anlaştı

samsung smart tv nft platformu icin arttoken ile anlasti

Samsung bir süredir TV’lerine NFT’leri getirmek için çalışıyor. Şirket, ilk olarak ocak ayındaki CES fuarında yeni TV’lerine NFT işlevselliğini entegre etme planlarını duyurmuştu. Samsung‘un NFT projesiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Samsung, TV’lerine NFT İçeriği Sağlamak için ArtToken ile Anlaştı

Dijital sanat platformu ArtToken perşembe günü yaptığı açıklamada, Samsung’un akıllı televizyonlarında NFT sanat içeriği sağlamak için Samsung Electronics ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

samsung smart tv nft platformu icin arttoken ile anlasti

Bu ortaklıkla birlikte kullanıcılar artık Samsung’un akıllı televizyonları aracılığıyla evlerinden NFT sanat eserleri satın alabilecek, depolayabilecek ve görüntüleyebilecek. Şirket, ArtToken NFT platformunun bir akıllı TV uygulaması aracılığıyla Samsung’un akıllı merkezine bağlanacağını bildirdi.

Bir Samsung yetkilisi, konuyla ilgili şu açıklamada bulundu:

Bir TV’nin teknolojik üstünlüğünü basitçe göstermenin en iyi yolu, doğal manzaraları veya sanat eserlerini gerçekçi bir şekilde dijital olarak ifade etmektir.

Yetkili, “Pahalı premium TV’leri pazarlamanın en etkili yolu olarak sanat eserlerine birinci sınıf bir görüntü eklemeyi düşündüğümüz için NFT sanat platformunu dahil etmeye karar verdik” dedi.

ArtToken CEO’su Hong Ji-sook ise şöyle konuştu:

Samsung’un genişletilmiş Smart Things platformuna dayalı olarak geliştirilen ArtToken’in yeni NFT TV uygulaması, tüketicilerin kişiselleştirilmiş bir çoklu cihaz deneyimi olarak TV kullanımını genişletirken NFT’lerin keyfini yeni ve daha açık bir şekilde çıkarmasını sağlayan yenilikçi bir çözüm.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala