bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,413.26 4.83%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,096.19 3.63%
bnb
BNB (BNB) $ 557.60 1.48%
solana
Solana (SOL) $ 143.89 10.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499246 1.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459652 3.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151703 5.29%

Robinhood’dan ‘Menkul Kıymet’ Düzenlemesi: 3 Kripto Para Desteği Sonlanıyor

Robinhooddan Menkul Kiymet Duzenlemesi2

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) açtığı davaların yankıları sürüyor. SEC‘in menkul kıymet listesini genişletmesiyle birlikte kripto para alım-satım platformları harekete geçti. Komisyonsuz ticaret platformu Robinhood da bazı token’lara olan desteğini sonlandıracağını duyurdu.

Robinhooddan Menkul Kiymet Duzenlemesi 3 Kripto Para Destegi Sonlaniyor222 1

Robinhood, 3 Kripto Parayı Gözden Çıkardı

Hisse senedi ve kripto ticaret platformu Robinhood, SEC’in davalarının ardından bazı varlıklara ilişkin düzenleme yaptığı duyurdu. Buna göre platform, Cardano (ADA), Polygon (MATIC) ve Solana’ya (SOL) desteğini sonlandıracağını bildirdi. Platformdan yapılan açıklamada kararın 27 Haziran’dan itibaren uygulanacağı belirtildi. Platformun resmi sitesinde yapılan açıklamada ADA, MATIC ve SOL’un satmak istemeyenlerin farklı platformlara transfer yapabilecekleri de belirtildi.

SEC, Binance davası ile BNB, BUSD, SOL, ADA, MATIC, ATOM, SAND, MANA, AXS ve COTI gibi 10 varlığı daha menkul kıymet sınıfına soktu. Coinbase davasında da SOL, ADA, MATIC, FIL, SAND, AXS, CHZ, FLOW, ICP, NEAR, VGX, DASH ve NEXO’nun menkul kıymet olduğu kaydedildi

Menkul kıymet alım-satımı için lisansı bulunan Robinhood’da birçok kripto paranın alım-satımına izin veriliyor. ADA, MATIC ve SOL haricinde BTC, ETH, LTC, ETC, BSV, BCH, DOGE, SHIB, COMP, LINK, UNI, AVAX, XLM, USDC, XTZ, AAVE platform üzerinden alınabiliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala