bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,136.65 0.81%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,013.44 0.05%
bnb
BNB (BNB) $ 594.08 1.28%
solana
Solana (SOL) $ 147.36 0.39%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518103 1.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457956 0.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149274 0.37%

Robinhood ve Jump Trading ortaklığında beklenmedik gelişme

robinhood ve jump trading ortakliginda beklenmedik gelisme

Robinhood ve Jump Trading’in birkaç yıllık kripto para piyasalarındaki ortak çalışması sona erdi. Yollarını Temmuz ayında ayıran iki firma, bu alandaki önemli ve öne çıkan oyuncular arasında yer almasıyla dikkat çekiyor.

Robinhood, Yeni Piyasa Yapıcı Ortağı B2C2 ile Yoluna Devam Ediyor

Kripto para piyasalarında etkili bir rol oynayan perakende komisyoncu Robinhood ve finansal hizmetler firması Jump Trading, birkaç yıllık ortaklıklarını sonlandırdı. İkili, bir zamanlar Robinhood’un komisyonsuz kripto işlemleri için birlikte çalışıyordu. Ancak son verilere göre, bu iş birliği Temmuz ayı itibarıyla son bulmuş durumda.

Robinhood’un bu tür işlemler için piyasa yapıcı firmalara ihtiyaç duyduğu biliniyor. Bu, özellikle Jump Trading gibi şirketlerin ABD pazarından çekildiği ve artan düzenleyici gözetimle karşı karşıya kaldığı bir dönemde önem taşıyor.

Robinhood bu konuda herhangi bir yorumda bulunmazken, Jump Trading cephesinden de bir açıklama yapılmadı. Ancak, kayıtlar Robinhood’un şimdi B2C2 gibi diğer piyasa yapıcı firmalarla çalıştığını gösteriyor. Son olarak Jump Trading, daha önce Robinhood’un kripto piyasalarındaki büyüme hedeflerini destekliyor ve 2021’de yaşanan kripto boğa piyasasında önemli bir rol oynuyordu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala