bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,026.81 2.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,975.29 1.13%
bnb
BNB (BNB) $ 560.75 1.19%
solana
Solana (SOL) $ 138.06 7.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520604 2.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453131 2.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132664 3.77%

Robinhood Shiba, Solana, Polygon ve Compuond’u Listeledi

robinhood shiba solana polygon ve compuondu listeledi

Uzun süredir merakla beklenen listeleme haberi geldi. Bilindiği üzere kripto para platformu Robinhood uzun süredir popüler meme kripto para birimi Shiba Inu‘yu (SHIB) listeleme haberleri ile gündeme geliyordu. Bu kez Robinhood, Shiba Inu ile beraber Solana (SOL) Polygon (MATIC) ve Compound’u da listeledi.

Shiba Inu (SHIB) Diğer Altcoinlerle Birlikte Robinhood Tarafından Listelendi

Robinhood‘un Web sitesinin gösterdiğine göre, Shiba Inu ve Solana tokenleri de dahil olmak üzere dört popüler kripto para birim ticaret platformunda listesinde yer alıyor. Şirket, ürün yelpazesine yeni eklemeyi henüz resmi olarak duyurmamış olsa da, meme parası artık resmi web sitesinde yer alıyor.

robinhood shiba solana polygon ve compuondu listeledi 2
Kaynak: Robinhood

Bilindiği üzere Shiba Inu Robinhood kullanıcıları arasında en çok talep edilen kripto para birimi olarak dikkat çekiyordu. Öyle ki kullanıcılar, kripto para birimini listelemek için bir Change.org da 559.661 imza toplamıştı.

Hatırlatmak gerekirse Robinhood’un rakibi olarak bilinen Chicago merkezli fintech girişimi Tastytrade’in aracılık kolu olan TastyWorks, kısa süre önce Shiba Inu’yu listelediğini açıklamıştı.  

Son olarak haberin yazımı esnasında CoinGecko verilerine göre Shiba Inu (SHIB) 0,00002487 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala