bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,980.95 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.94 1.07%
bnb
BNB (BNB) $ 581.25 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 173.61 0.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523013 0.05%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480574 0.20%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155087 0.42%

Ripple CEO’sundan kripto dostu ABD başkan adaylarına açık çek

brad garlinghouse kripto duzenlemesi hakkinda konustugs

Amerika Birleşik Devletleri’nde 5 Kasım 2024 tarihinde gerçekleşecek başkanlık seçimleri yaklaşırken kripto dünyasının ünlü isimleri potansiyel adaylardan beklentilerini ardı ardına açıklıyor.

Geçtiğimiz saatlerde X (eski adıyla Twitter) hesabın üzerinden paylaşım yapan Ripple (XRP) CEO’su Brad Garlinghouse, ülkesinin kripto alanında geri kaldığını belirterek yaklaşan seçimlere dair tavrını ortaya koydu.

Önümüzdeki yılın Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde kripto para yanlısı ve inovasyonu savunan adaylara destek vereceğini duyuran Garlinghouse, ABD’deki regülasyon sorunlarına ayrı bir parantez açtı:

“Özellikle SEC’in düzenlemeler konusundaki aşırıya kaçan tavrı ülkemizi kripto konusunda yanlış yönlere sürüklüyor. Diğer ülkeler ise kripto alanında ABD’nin eksikliğinden faydalanıyor. Yeniliği savunarak düzenlemeler için sorumluluk alacak olan liderler yetiştirmemiz şart.”

Ripple CEO’su önümüzdeki sene şeffaflığı, inovasyonu ve uyumluluğu ön planda tutan yaklaşımları teşvik eden siyasi hareketlere şirketiyle birlikte destek vereceğinin altını çizdi.

Amerika Birleşik Devletleri’nde 47’nci başkanlık seçimleri için kesin adaylar henüz belli olmazken iktidardaki Demokratların kriptoya daha mesafeli yaklaştığı, muhalif Cumhuriyetçilerin ise dijital varlıklara daha sıcak baktığı biliniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Buğra Çimen

Buğra Çimen, 5 Ocak 2000 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatını İstanbul’da devam ettiren Buğra, Başakşehir Doğa Anadolu Lisesi’nden mezun olmasının ardından lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nin İktisat bölümünde sürdürüyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala