bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,118.98 0.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.95 0.64%
bnb
BNB (BNB) $ 579.29 0.01%
solana
Solana (SOL) $ 174.11 1.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521611 0.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479434 0.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15484 0.15%

Ripple (XRP) hukuk sorumlusu 2024 beklentilerini paylaştı

ripplein bas hukuk danismani stuart alderotyden sece tepkia

Ripple (XRP) Baş Hukuk Sorumlusu Stuart Alderoty, kripto para sektöründe gelecek yıla dair beklentilerini paylaştı. Ünlü hukukçu, Ripple’ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile devam eden sürecinin kripto piyasası ve regülasyonlar üzerindeki potansiyel etkisine ayrı parantez açtı.

Alderoty, Ripple’ın SEC ile devam eden davasında önümüzdeki sene net bir çözüm beklerken Komisyon’un sektör üzerindeki olumsuz etkileri üzerinde durdu.

“SEC, kripto sektörünü çeşitli soruşturma ve davalar açarak regüle etmeye çalışıyor. Hakimler, Komisyon’un aşırı müdahaleleri karşısında bir savunma hattı oluşturmaya devam edecektir.”

Ripple Baş Hukuk Sorumlusu, şirketinin SEC karşısında zafere ulaşacağına olan inancını yinelerken Komisyon’un diğer kripto şirketlerini soruşturmaya devam edeceği beklentisine sahip. Alderoty günün sonunda SEC’in açtığı davaları teker teker kaybedeceğini belirtti.

ABD’de kripto yasaları hayata geçecek mi?

Stuart Alderoty, kripto sektörünün SEC karşısında zaferler kazanacağına inanmasına rağmen ülkede kripto düzenlemelerinin yakın tarihte hayata geçmesini beklemiyor.

ABD Kongresi’nin kripto para yasalarına dair hemfikir olacağına inanan Ripple yöneticisi, uygulama detaylarında anlaşılamaması nedeniyle diğer ülkeler bu konuda adım atarken Amerika’nın regülasyon konusunda geride kalacağı yorumunu yaptı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Buğra Çimen

Buğra Çimen, 5 Ocak 2000 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatını İstanbul’da devam ettiren Buğra, Başakşehir Doğa Anadolu Lisesi’nden mezun olmasının ardından lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nin İktisat bölümünde sürdürüyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala