bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,992.15 3.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.52 4.81%
bnb
BNB (BNB) $ 610.42 0.77%
solana
Solana (SOL) $ 145.36 8.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520581 4.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470517 5.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150359 7.81%

Red Bull Racing, Mysten Labs ile Ortaklık Kurdu

red bull racing mysten labs ile ortaklik kurdu

Son dönemde pek çok Blockchain ve kripto şirketi Formula 1 organizasyonunun doğrudan içinde yer aldı. Bazı şirketler direkt olarak Formula 1’e sponsor olurken bazı şirketler ise Formula 1 ekiplerine sponsor olmayı tercih ediyor. Bu noktada Formula 1’in en başarılı ekiplerinden birisi olan Red Bull Racing, Mysten Labs ile kripto ortaklığı kurdu.

Mysten Labs Cephesinden Red Bull Ortaklığı

Formula 1’in son yıllardaki en başarılı takımı olan Red Bull Racing (Oracle Red Bull Racing) bir başka kripto şirketiyle daha sponsorluk anlaşması gerçekleştirdi. Red Bull Racing ve Mysten Labs, Mysten’in bu ayın başlarında piyasaya sürülen Sui Blockchain ağını kullanacak yeni bir ortaklığı duyurdu.

red bull racing mysten labs ile ortaklik kurdu 2

Gerçekleşen ortaklığın bir parçası olarak Mysten takım adına “taraftarlar için sürükleyici deneyimler” oluştururken, Sui logosu hem Red Bull Racing’in arabalarında hem de sürücülerin ve pit ekibinin ceketlerinde yer alacak.

Mysten’in kurucu ortağı ve CEO’su Evan Cheng, pek çok kripto startup girişimi gibi, bazı Blockchain startup şirketlerinin dijital para ticareti ya da video oyunları oynamakla hiçbir alakası olmayan hizmetler ve çözümler sunmaya odaklandığını kamuoyuna tekrar hatırlatıyor. Cheng açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Web3’ün insanların işlem yapma, etkileşim ve iletişim kurma biçimlerini temelden değiştirme potansiyeli, şimdiye kadar gördüğümüz temel kripto para birimi ticareti uygulamalarının veya NFT kart oyunlarının çok ötesine uzanıyor

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala