bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,017.15 2.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,130.01 0.78%
bnb
BNB (BNB) $ 589.40 0.72%
solana
Solana (SOL) $ 147.69 2.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.533479 0.13%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468205 0.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162459 12.80%

Mysten Labs, FTX’in Satın Aldığı Hisseyi Geri Aldı

mysten labs ftxin satin aldigi hisseyi geri aldi

Geçtiğimiz yılın sonlarında iflas eden, bir zamanların en büyük kripto para borsalarından birisi olan FTX’in iflas mahkemesi süreci devam ediyor. Bir zamanlar FTX’in satın almış olduğu Mysten Labs, iflas süreci devam eden FTX’in sahibi olduğu hisseleri hakkında yeni bir karar aldı.

Mysten Labs, FTX’e sattığı Hisseleri Yeniden Aldı

Layer-1 Blockchain ağı Sui’nin arkasındaki şirket olan Mysten Labs, geçtiğimiz yıllarda kripto para borsası FTX tarafından satın alınan hisseler hakkında yeni bir karar aldı. Şirket tarafından yapılan açıklamada, iflas eden kripto para borsası FTX tarafından satın alınan Mysten Labs hisselerinin, geri alındığı belirtildi.

mysten labs ftxin satin aldigi hisseyi geri aldi 2

Mysten Labs tarafından yapılan açıklamada, 96 milyon dolarlık toplam geri satın alma fiyatının, “FTX’in Sui token’lerini satın almak için tüm garanti haklarını” da içerdiğini belirtti. Meta’da geliştirilen Sui Blockchain ağı, oluşturucuları tarafından büyük bir ilgi gördü. Şirket 2021 yılının sonlarından bu yana toplamda 336 milyon dolarlık yatırım aldı.

Kripto para borsası FTX’in Mysten Labs’a yaptığı yatırım, Eylül 2022’den itibaren 300 milyon dolarlık B Serisi finansman turunun bir parçası oldu. Mysten Labs Kurucu Ortağı ve CEO’su Evan Cheng, hisselerin geri alımı hakkında şu ifadeleri kullandı:

Yeteneklerimize, teknolojimize ve ortaklarımıza duyduğumuz muazzam güveni ifade eden bu işlemi bitirdiğimiz için çok memnunuz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala