bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,418.99 4.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.33 2.94%
bnb
BNB (BNB) $ 549.94 5.48%
solana
Solana (SOL) $ 139.19 6.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500482 3.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453883 3.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150116 1.07%

Proof Collective Cephesinden NFT Hack Açıklaması

proof collective cephesinden nft hack aciklamasi

Popüler NFT içerik oluşturucusu Kevin Rose kısa bir süre önce hacklendiğini açıklamıştı. Gerçekleşen 1 milyon dolarlık hack saldırısı ardından Rose’un kurucusu olduğu Proof Collective cephesinden açıklama geldi.

Proof Collective Yetkilisi Hack Saldırısı Sonrasında Açıklama Yaptı

NFT içerik oluşturucusu Kevin Rose’un kurucusu olduğu NFT toplama organizasyonu Proof Collective’in mühendislikten sorumlu başkan yardımcısı Arran Schlosberg, kurucusu Kevin Rose’un dün hacklendikten sonra şirketin NFT’leri hakkında açıklamalarda bulundu.

proof collective cephesinden nft hack aciklamasi 2

Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Arran Schlosberg, Proof Collective NFT’leri, Ether ve diğer varlıklarının erişim için birden fazla onay gerektirdiğini açıkladı. Proof Collective, sahibine topluluğa erişim imkânı sunan NFT’ler satıyor. Dünyanın en büyük NFT pazar yeri olan OpenSea verilerine göre şirketin NFT’lerinin her birisi en az 32 ETH (51.680 dolar) değerinde.

Arran Schlosberg açıklamasında, hack’in OpenSea’nin akıllı sözleşmesi tarafından kabul edilen hazırlanmış bir imzayla sınırlı kaldığını açıkladı. Proof Collective saldırıyı fark ettikten sonra, Arran Schlosberg ve başka bir Proof Collective mühendisleri durumu araştırdı ve saldırıyı engellemeye çalıştı. Schlosberg, şimdi Proof Collective’in OpenSea ve web3 cüzdan şirketi olan Ledger’daki dolandırıcılıkla mücadele eden ekiplerle birlikte çalışma sağladığını ve “hukuk dahil” tüm yolları değerlendirdiklerini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala