bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,579.50 2.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,997.71 2.67%
bnb
BNB (BNB) $ 547.32 0.42%
solana
Solana (SOL) $ 131.39 5.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49125 1.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.443856 3.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145051 7.70%

Popüler NFT Oluşturucusu Kevin Rose Hacklendi

populer nft olusturucusu kevin rose hacklendi

Son dönemde ürettiği NFT eserleriyle dikkat çeken isimler arasındaki Kevin Rose, Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Rose açıklamasında kendisinin hacklendiğini ve çalınan varlıkları sebebiyle en az 1 milyon dolar kaybettiğini açıkladı.

Kevin Rose, Çalınan NFT’leriyle En Az 1 Milyon Dolar Kaybetti

Sevilen NFT projeleri arasında yer alan Moonbirds’ün kurucusu Kevin Rose hacklendi. Bir cüzdan istismarıyla hacklenen Rose, en az 1 milyon dolarını kaybetti. Yaşanan bu hack saldırısı sonucunda Rose’un 40 NFT’sinin alındığı görülürken, hack saldırısını yapan kişi ya da kişilerin adresinin ise belirlendiği aktarıldı.

populer nft olusturucusu kevin rose hacklendi 2

CirrusNFT’yi kullanan bir Twitter kullanıcısı söz konusu saldırıyı fark etti. Kısa bir süre içinde Rose, Twitter hesabı üzerinden saldırıyı doğruladı. Rose’un kripto cüzdanı için OpenSea işlem geçmişi incelendiğinde, Cool Cats, OnChainMonkeys ve Squiggles dahil olmak üzere birkaç NFT’sinin çalındığı görülüyor.

Rose, en değerli NFT’lerini farklı bir kasaya koyarak bu NFT’lerini kurtarmış oldu. Konu hakkında Rose ya da Rose’un kurmuş olduğu NFT topluluğu Proof Collective cephesinden bir açıklama gelmedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala