Polygon kurucu ortağı istifa ettiğini açıkladı

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Polygon’un üç kurucusundan biri olan Jaynti Kanani, istifa ettiğini açıkladı.

Kanani, Sandeep Nailwal ve Anurag Arjun ile birlikte layer-2 ağının kurucularından birisiydi.

Kanani, yapmış olduğu açıklamada, ağ üzerinde her gün çalışmanın oldukça zorlu bir iş olduğunu ve bu sebeple bırakmaya karar verdiğini söyledi.

Yeni hedef vurgusu

2017 yılında kurulan Polygon’un önemli isimlerinden olan Kanani, yaklaşık altı ay önce geri adım atmaya karar verdiğini ve yeni hedeflere odaklanacağını açıkladı. Bununla birlikte Polygon’u dışarıdan desteklemeye devam edeceğini de ifade etti.

Polygon kurucularından Sandeep Nailwal, Kanani’nin yaptığı açıklamaya şu yanıtı verdi:

“Keşke bu çılgın yolculukta, yani Polygon’da daha uzun süre daha fazlasını yapabilseydik ancak yapman gerekeni yapmalısın”

Polygon, geçtiğimiz ayında şirket içinde bir değişikliğe giderek, şirketin baş hukuk sorumlusu Marc Boiron’un CEO’luğa terfi ettiğini açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Cem Yavuz

Sui yetkilileri içeriden satış iddialarını yalanladı

Sui Foundation geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada token fiyatı yükselirken 400 milyon dolarlık içeriden satış yapıldığına dair iddialara yanıt verdi. Sui blokzincirini destekleyen kuruluş, kendileri veya ana yatırımcı Mysten Labs bünyesindeki kimsenin böyle bir satış yapmadığını belirtti.  Söz konusu iddia anonim kripto para analisti Lightcrypto’nun X hesabında yaptığı paylaşımla kuvvet kazanmıştı. Lightcrypto, piyasa verilerini derleyerek SUI’nin ...

Bağlantıyı kopyala