bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,236.67 2.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,189.02 3.70%
bnb
BNB (BNB) $ 591.31 1.43%
solana
Solana (SOL) $ 135.66 5.31%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504224 3.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453282 4.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143466 4.30%

Paris Saint-Germain, Yeni Metaverse Projesi Başlatacak

paris saint germain yeni metaverse projesi baslatacak 1

Metaverse evreni, her geçen gün büyük şirketlerin katılımıyla büyümeye devam ediyor. Büyük şirketlerin yaptığı ortaklık ve anlaşmalarla adından söz ettiren metaverse’te bu kez Fransız Futbol Kulübü Paris Saint-Germain bir proje başlatmaya hazırlanıyor.

Paris Saint-Germain’den Metaverse Projesi

Avrupa futbolunun en başarılı takımlarından biri olan Paris Saint-Germain (PSG), Tayvanlı ünlü müzisyen Jay Chou ile yeni metaverse sanat projesi başlatmak için iş birliği yaptı.

paris saint germain yeni metaverse projesi baslatacak

Fransız futbol kulübü Paris Saint Germainmetaverse‘e girmek için ilk adımlarını geçtiğimiz mart ayında atmıştı. PSG, NFT destekli multimedya, kripto para cüzdanları gibi birçok alanda ticari marka başvurusunda bulunmuştu. Kulüp, bu kez sanat ve yardım alanında devrim yaratmak amacıyla bir metaverse projesi oluşturmak için Tayvanlı müzisyen Jay Chou ile ortaklık duyurdu.

Projenin tanıtım videosunda, futbolun yıldız isimleri Lionel Messi ve Neymar’ın, Chou ile güçlerini birleştirdiği ve PSG’nin maskotunu Chou’nun benzersiz tasarım stiliyle birleştiren sanat eserinin bir önizlemesi yer aldı.

PSG’nin Ortaklıklar Direktörü Marc Armstrong, konuyla ilgili şunları söyledi:

Önemli bir dijital gelir akışı oluşturarak yeni bir küresel kitleyle etkileşim kurmayı başardık.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala