bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,426.99 1.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,096.27 0.05%
bnb
BNB (BNB) $ 584.25 0.31%
solana
Solana (SOL) $ 145.35 1.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528067 0.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456388 2.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159137 6.35%

OpenSea’den NFT basımı için yeni adım

opensea bnb smart chain destegini sonlandirdi

Önde gelen NFT pazaryeri OpenSea, NFT basımını kolaylaştırmak için yeni planını duyurdu. Şirket, yeni projesi ile eski şaşalı günlerine dönmeyi hedefliyor. OpenSea, son dönemlerde aylık işlem hacimleri ve kullanıcı sayısında önemli kayıplar yaşamıştı.

OpenSea Iyi Niyetli Hackerlara 200.000 Dolar Odul Verdi

OpenSea’den yeni hamle

OpenSea, sanatçıların üçüncü taraf yardımı veya blockchain ile çalışma deneyimi olmadan token oluşturmasına ve basmasına olanak tanıyan ‘kodsuz merkez’ (no-code hub) başlatacak. Şirket, yeni projesi ile eski şaşalı günlerinde dönmeyi hedefliyor.

Şirketten yapılan açıklamada, “İçerik oluşturucuların projelerini bırakmak/yönetmek için farklı yüzeylerde, satıcılarda ve hizmetlerde gezinmek zorunda kaldıkları günler geride kaldı, artık hepsini tek bir merkezde yapabilirler” ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, “İçerik oluşturucuların alana girmeleri, koleksiyonlarını yönetmeleri, projelerini kodlama veya teknik beceri gerektirmeden tek bir yerde bırakmalarına yardımcı olmak için yeni araçlara ve hizmetlere yatırım yapmak için çalıştık” değerlendirmesinde bulunuldu.

Şirket ayrıca yeni stüdyosunun, hem sanatçıların satılmadan veya aktarılmadan önce zincirdışı öğeler oluşturmasına olanak tanıyan tembel darphanenin yerini alacağını hem de kullanıcıların pazarla uyumlu blockchain’lerinin çoğu arasından seçim yapmasına olanak tanıyacağını söyledi. Pazaryerinin NFT oluşturma sürecini basitleştirme hamlesi, aylık işlem hacimlerinin ciddi anlamda düştüğü bir döneme geldi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala