bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,500.01 3.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,069.97 2.05%
bnb
BNB (BNB) $ 550.10 2.12%
solana
Solana (SOL) $ 140.73 3.39%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502634 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454904 1.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150935 0.97%

NFT Platformu Rarible, Immutable ile Ortaklık Kuruyor

nft platformu rarible immutable ile ortaklik kuruyor

NFT platformları, piyasada tutunmak ve varlıklarını sürdürmek için çeşitli ortaklıklar kurmaya devam ediyor. Popüler NFT platformu Rarible de bunlardan biri. Rarible, oyun NFT’lerini genişletmek için Immutable ile iş birliği yapıyor.

Rarible, Oyun NFT’leri İçin Immutable ile Anlaşma Sağladı

NFT platformu Rarible, kullanıcılarının Blockchain tabanlı oyunlardan NFT alıp satmalarını sağlamak için Ethereum L2 ölçeklendirme protokolü Immutable X ile anlaştı.

Rarible, Immutable’ın bünyesinde bulunan Gods Unchained, Guild of Guardians ve Illuvium gibi oyunlarda kullanıcıların NFT alıp satmasını sağlayacak. Gods Unchained, bu yılın ocak ayında 6.32 milyon dolarlık en yüksek işlem hacmine ulaşmıştı.

The Block‘a konuşan Rarible’ın kurucu ortağı Alex Salnikov, Polygon ve Solana’daki oyun varlıklarının daha önce platformda mevcut olduğunu söyledi. 

Ekran Resmi 2022 09 13 16.32.37

Blokchain şirketi Immutable tarafından oluşturulan Immutable X, NFT’lerin hızlı işlem ücretleri ile satılmasına sağlıyor. Immutable X, Blockchain tabanlı oyun varlıklarına odaklanmaya devam ediyor.

Ayrıca belirtmek gerekirse, geçtiğimiz mart ayında popüler NFT platformu Rarible, Polygon’da basılan NFT varlıkları için destek eklediğini açıklamıştı.  Rarible, Polygon desteğiyle birlikte toplam platform sayısını dörde çıkartmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala