bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,364.24 1.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,088.13 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 561.21 2.16%
solana
Solana (SOL) $ 145.21 3.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506408 0.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471719 4.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153622 2.13%

Multichain Ekibi Sorunların Ardından CEO’ya Ulaşamadı

multichain ekibi sorunlarin ardindan ceoya ulasamadi

Cross-chain protocol olarak hizmet veren Multichain geçtiğimiz günlerde sorunlar yaşamış ve bu sorunların nedeni merak edilmişti. Multichain ekibi tarafından gün içinde önemli bir açıklama yapıldı.

Sorunların Ardından Multichain CEO’suna Ulaşılamadı

Geçtiğimiz günlerde Multichain ekibi, yaşanan sorunların ardından CEO’ya ulaşmak istedi. Ekip tarafından yapılan açıklamaya göre ise CEO’ya ulaşım sağlanamadı. Multichain ekibi tarafından Twitter açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

Geçtiğimiz iki gün içinde, Multichain protokolü öngörülemeyen koşullar nedeniyle çok sayıda sorun yaşadı. Ekip, protokolün çalışmasını sağlamak için mümkün olan her şeyi yaptı, ancak şu anda CEO Zhaojun ile iletişime geçemiyoruz ve bakım için gerekli sunucu erişimini sağlayamıyoruz.

Daha önce aktardığımız üzere protokol teknoloji sorunlarıyla mücadele etmeye devam ediyor. Bununla birlikte ekibin nerede olduğu yani Çin’de tutuklandıkları yönündeki iddialar da şirket içindeki çatışmaların düzeyini artırıyor.

multichain ekibi sorunlarin ardindan ceoya ulasamadi 2

Aktarılanlara göre protokolün sorunları, Blockchain ağları arasındaki bağlantıları sağlamakla görevli olan yönlendiricilerle ilgili. Bununla birlikte yönlendiricilerden ikisi Kava, zkSync ve Polygon zkEVM gibi zincirler arasındaki bağlantıyı etkileyecek şekilde yaşanan soruna maruz kaldı. Son olarak bugün şirket tarafından yapılan açıklamada, “Yaşanan sorunun çözümü, ekibin mevcut izin ve kabiliyetinin çok ötesinde.” ifadeleri kullanıldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala