bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,183.20 1.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,150.81 1.94%
bnb
BNB (BNB) $ 593.45 1.77%
solana
Solana (SOL) $ 147.35 1.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.532085 0.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459022 0.80%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.164117 3.76%

Morgan Stanley yöneticisinden Bitcoin ETF ve kripto yorumu

morgan stanley kripto etflerinin gelisimine dikkat cektiw

Henüz on beş yaşına yeni basan kripto paralar kısa sürede trilyon doların üzerinde piyasa değerine ulaştı. Dev yatırım bankası Morgan Stanley’in dijital varlık piyasaları yöneticisi Andrew Peel, paylaştığı yatırım notunda Bitcoin ETF kararı ve kriptonun geleceğine dair fikirlerini belirtti.

SEC’in spot Bitcoin ETF’lerine verdiği onayın kripto paraların kaderini değiştirebileceğini belirten Peel, notta şu ifadeye yer verdi:

“Wall Street’in spot Bitcoin fonlarını benimsemesi, dijital varlıkların küresel algısı ve kullanımında bir paradigma değişimine yol açabilir.”

Küresel döviz rezervlerinin yüzde 60’nın Amerikan doları olarak tutulduğunun altını çizen Morgan Stanley analisti, BTC’nin doların saltanatını sarsabilecek seviyeye ulaşma potansiyeline vurgu yaptı. Dünya çapında 100 milyon vatandaşın yanısıra Tesla gibi şirketler ve El Salvador’un kripto paraları benimsemesi önemli bir gösterge.

Son olarak stablecoinlere değinen Andrew Peel, değeri sabit kripto paraların Visa ve PayPal gibi ödeme devlerine son yıllarda önemli ölçüde rakip olduğu fikrini paylaştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Buğra Çimen

Buğra Çimen, 5 Ocak 2000 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatını İstanbul’da devam ettiren Buğra, Başakşehir Doğa Anadolu Lisesi’nden mezun olmasının ardından lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nin İktisat bölümünde sürdürüyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala