bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,023.62 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,919.63 1.17%
bnb
BNB (BNB) $ 588.40 1.86%
solana
Solana (SOL) $ 146.40 1.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.505266 0.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.436977 1.78%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152167 6.40%

Metaverse Platformu Mona, Yeni AI Aracını Duyurdu

metaverse platformu mona yeni ai aracini duyurdu

Son dönemlerin popüler konularından birisi olan metaverse alanı genişlemeye devam ediyor. Metaverse platformu Mona, çevrimiçi dünyalar oluşturmak adına yeni AI (yapay zeka) aracını kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

Mona’dan Metaverse İçin Yeni Araç

Mona, metaverse alanında gelişmelere öncülük etmek adına yeni araçlarını duyurmaya devam ediyor. Şirket tarafından yapılan açıklama ile çevrimiçi dünyalarda daha gerçekçi nesneler tasarlanmasını sağlayacak yeni bir AI aracının duyurusu yapıldı.

metaverse platformu mona yeni ai aracini duyurdu 2

Mona’nın yeri aracı, içerik oluşturucuların metaverse alanında kod yerine metin açıklamalarıyla nesneler için dokular oluşturulmasına imkan tanıyor. Mona’nın kurucu ortağı ve CEO’su Justin Melillo, bu işlemlerin AI ile gerçekleştirdiğini ve günümüzde de AI ile tüm 3 boyutlu nesnelerin üretiminin yapıldığını belirtti. Mona’nın yeni AI aracı şimdilik tüm kullanıcılara sunulmadı.

Kısa bir süre önce Meta, kullanıcıların metaverse deneyimini geliştirecek yeni başlığı olan Meta Quest Pro başlığını duyurmuştu. Meta ayrıca Microsoft ile ortaklık kurarak Microsoft’un popüler servislerinden olan Windows, Office, Teams ve Xbox’ın da Quest modellerine geleceğini açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala